Demontáž Back Panel Moulding / manuál, kde by tenhle díl byl popsaný

Hyundai Tucson (ne Tuscon) 2. generace 2015 - 2020 (TLE)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
adamm

Demontáž Back Panel Moulding / manuál, kde by tenhle díl byl popsaný

Příspěvek od adamm »

Zdravím!

Z parkovací kamery Tucson II nám upadlo sklíčko a do kamery zateklo, takže celý obraz dával jen domnívat, co za námi asi tak je. V servisu nám výměnu nacenili na +- 18 000 Kč a tak jsem objednal OEM. I když se nám nakonec kameru povedlo vyměnit škvírou, tak jsme se zasekli při demontáži Back Panel Moulding (https://partsouq.com/en/catalog/genuine ... 5AGJ064450).

1) Těch pár šroubů jsme odstranili, přístupné "žluté" klipy se nám taky povedlo uvolnit, ale úplně dole jsou ještě takové bílé čtvercové čepy, se kterými se mi nedaří hnout. Povedlo se vám tenhle kus někomu sundat?
2) Nevíte někdo o manuálu, kde by demontáž tohohle dílu byla popsaná? Rád si manuál i koupím, jen jsem na internetu narazil na 2-3 z různých zdrojů a nejsem si jistý, jestli zrovna tohle bude obsahem.

Díky moc.

Adam
Reklama

mozecek

Re: Demontáž Back Panel Moulding / manuál, kde by tenhle díl byl popsaný

Příspěvek od mozecek »

pohledat na youtube .. nevim namatkove toto nepomuze?
https://www.youtube.com/watch?v=pGLhNT99XzQ
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
adamm

Re: Demontáž Back Panel Moulding / manuál, kde by tenhle díl byl popsaný

Příspěvek od adamm »

YouTube jsme sjížděli - zdá se, že je tam videí dost, ale žádné nepomohlo. Většinou demontáž toho panelu přeskakují nebo se jedná o jiný model Hyundai nebo jinou generaci Tucsona, takže jde o jiný panel.

Jak jsem psal, kameru už máme vyměněnou, aniž bychom celý panel museli sundat, ale tím, jak jsem se ji snažil sundat, jsem tam trochu napáchal škody, a tak bych potřeboval sundání panelu dokončit, vyměnit pár klipů atd.
Odpovědět

Zpět na „Tucson II“