Hodím sem prefotenú aktuálnu tabulku pre SR (15 000km/1 rok, podla toho čo nastane skôr):
I - kontrola
R- výmena
D - odporúčaný výkon

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To bude Teflux, mazivo ve spreji.mozecek píše: 19 čer 2025, 00:09 Mechclean a Teplux spray je vazne coolani google to nenajde .. ale zase fajn ze jeli na zkusebku a posoudili i horsi razeni
Děkuji za vysvětlení.ourejly píše: 19 čer 2025, 14:17Zdar.Axel.Foley píše: 13 čer 2025, 19:08
Zajímavé položky takový Mechclean a Teplux spray![]()
Co kabiňák a vzduchový filtr? Byly alespoň kontrolovány a zbaveny minimálně hrubých nečistot nebo zbytečná práce?
Pýtal som sa pri platbe, lebo tiež som na to pozeral že "vo co go".
MechClean je len očistenie okien a laku od nečistôt (auto som im tam neviezol zajebané, len nejaký sranec na kapote a lízance na sklách...)
7€ ale budiž...
Teplux je nejaké mazivo v spreji, ptž. som sa sťažoval na jemné vŕzganie spojkového pedála. Tiež som doma googlil a nenašiel som nič takejto
značky : ). Ale v kabíne mi auto pár dní "smrdelo" nejakým silikonovým mazivom, a spojka už nevrže, takže ok.
Spray Retech nejaký čistič...
Sú to eurové položky, takže to neriešim, aspoň nie sú hovada, že si za pár strektnutí, premazaní zo spreju vypýtajú plnú palbu za celý sprej, čo som tu už niekde tiež čítal...![]()
Kabiňák som si týždeň pred garančkou menil sám, povysával som si priestor filtra sám a aj osadil nový čistý. Oznamoval som im to, takže sa s tým nebabrali a u nás na SVK to pri prvej garančke nie je povinný úkon.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |