1. Garanční prohlídka

Vše o garančkách a Vašich zkušenostech se servisy.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
ourejly
*

Re: 1. Garanční prohlídka

Příspěvek od ourejly »

Ako to máte v CZ s garanciou a povinnými úkonmi?

Hodím sem prefotenú aktuálnu tabulku pre SR (15 000km/1 rok, podla toho čo nastane skôr):

I - kontrola
R- výmena
D - odporúčaný výkon

Obrázek
Reklama

i30mpact

Příspěvek od i30mpact »

mozecek píše: 19 čer 2025, 00:09 Mechclean a Teplux spray je vazne cool :lol: ani google to nenajde .. ale zase fajn ze jeli na zkusebku a posoudili i horsi razeni
To bude Teflux, mazivo ve spreji.

Taky jsem si stěžoval na vrzající pedál spojky a taky mi jí několikrát promazávali a bohužel mám teda špatnou zprávu, stejně se ten zvuk pravidelně ve vedru vrací.
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

ourejly píše: 19 čer 2025, 14:17
Axel.Foley píše: 13 čer 2025, 19:08

Zajímavé položky takový Mechclean a Teplux spray :-k

Co kabiňák a vzduchový filtr? Byly alespoň kontrolovány a zbaveny minimálně hrubých nečistot nebo zbytečná práce?
Zdar.
Pýtal som sa pri platbe, lebo tiež som na to pozeral že "vo co go".

MechClean je len očistenie okien a laku od nečistôt (auto som im tam neviezol zajebané, len nejaký sranec na kapote a lízance na sklách...)
7€ ale budiž...

Teplux je nejaké mazivo v spreji, ptž. som sa sťažoval na jemné vŕzganie spojkového pedála. Tiež som doma googlil a nenašiel som nič takejto
značky : ). Ale v kabíne mi auto pár dní "smrdelo" nejakým silikonovým mazivom, a spojka už nevrže, takže ok.

Spray Retech nejaký čistič...
Sú to eurové položky, takže to neriešim, aspoň nie sú hovada, že si za pár strektnutí, premazaní zo spreju vypýtajú plnú palbu za celý sprej, čo som tu už niekde tiež čítal... :roll:

Kabiňák som si týždeň pred garančkou menil sám, povysával som si priestor filtra sám a aj osadil nový čistý. Oznamoval som im to, takže sa s tým nebabrali a u nás na SVK to pri prvej garančke nie je povinný úkon.
Děkuji za vysvětlení.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Garanční prohlídky, servis“