Měl by si udělat youtube kanál, když tolik cestuješ, určitě by to nejen mě zajímalo, jak ta konkrétní místa vypadají v reálu, na fotkách jsou často na internetech přikrášlené.
A taky bys z toho měl i pár korun na palivo

Moderátor: Moderátoři
S nájezdem dalších kilometrů se vracím k těmto příspěvkům. Mohu jen a jen potvrdit, že soudruzi u Hankook odvedli skvělou práciAxel.Foley píše: 29 srp 2024, 07:09"Čtyřky" mají za sebou prvních 10 000 km. Potvrdilo se výše uvedené - pneu jsou opravdu velice tiché. Kde začaly trochu hučet bylo severní Norsko, je tam hrubší asfalt. Taktéž boční stabilita je vyšší v porovnání s "trojkami". Ověřeno s boxem na střeše při bočním větru. Voda a mokré silnice bez problémů. Spotřebu potvrdit nemohu, hodně jsem najel s rakví a ta se na apetitu citelně podepsala.Axel.Foley píše: 15 črc 2024, 11:49 Nová sada pneu, tentokrát Hankook Ventus Prime 4, má za sebou cca 300 kilometrů. První dojmy jsou veskrze pozitivní. V porovnání s Ventus Prime 3, "čtyřky"
- jsou pro moje uši citelně tišší, téměř až nehlučné
- mají nižší valivý odpor (je to znát při akceleraci i při zatáčení na volantu)
- mají o špetku tužší bočnice, auto se méně naklání, jízda je přesto velice komfortní
- vypadá to, že o něco málo klesla i spotřeba
- mají vroubkování v podélných drážkách - zřejmě kvůli eliminaci určité frekvence zvuku
- pneu jsou lehčí
-> porovnání platí pro obě sady ve stejném rozměru, rychlostním i hmotnostním indexem
Zatím jsem jezdil jen na suchu, na mokré silnice jsem zatím nenatrefil. Každopádně velký "test" přijde za dva týdny![]()
Jen pro zajímavost, Ventus Prime 3 odjely 55378 km a pořád je na nich cca 0,2 mm vzorku do zákonního minimálního limitu pro letní pneu.
Pro šťouraly a rejpaly: nahoře píšu "dojmy", žádné exaktní měření se nekonalo a ani konat nebude. Kdyby to někoho zajímalo, může přijet se stopkami v ruce, vahou a peněženkou, aby si zaplatil přezutí a naftu na testy.
Za mně výborné pneu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |