jak vám v Tucsonu funguje nabíjení mobilu přes levý USB port, který se používá pro Android Auto? Mám vestavěnou navigaci, takže Android Auto jen po drátě

Auto je Tucson Freedom Plus, vyrobeno 10/2023.
Moderátor: Moderátoři
Trosku Mexicana opravim - oba predné predné (ľavý na prenos dát a aj pravý len nabíjací) sú smiešne pomalé - cez aplikáciu Ampere mi to zmeralo niečo cez 500 mA (miestami do 700 mA), čiže pri používaní navigácie cez Android auto, to stihne akurát tak dobíjať a telefón s kapacitou baterky na 50 % ani pri hodinovej jazde nenabije viac ako o pár percent. Avšak zadné výstupy sú na tom výrazne lepšie - nabíjací prúd cez nich ide do 1,5 A, resp. 1500 mA, čiže 2 - 3x viac ako vpredu). Takže ak prídem do auta s vybitou baterkou, tak pretiahnem kábel do zadného USB portu...Mexican píše: 26 črc 2025, 07:34 lavy normalne mabija. Zalezi co cez to cez AA tlacis, ja mam zvycajne Sygic a Spotify. A nabija to v pohode, telefon sa nezohrieva, telefon ukazuje "nabijanie". Pouzivam nejaky noname kabel a Redmi 10 nieco od Xiaomi. Pravy nabija vyrazne rychlejsie - telefon ukazuje "rychle nabijanie"
pozor na Google maps, historicky mam overene ze naroky na energiu su vyrazne vyssie ako u Sugic alebo mapy.cz. Co znamena vacsiu spotrebu, vacsiu teplotu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |