Pískověbílý Tuky

Založte si své téma a představte svůj nový Hyundai Tucson ostatním

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Pískověbílý Tuky

Příspěvek od Mexican »

parada! uz sa zacinam obavat, ze moj rekord s Accentom nevydrzi dlho :-) toznnexh to robi radost aj jadalej, ten roxny najazd je fakt slusny
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Reklama

Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Děkuji.

Čekal jsem, že meziročně to bude horší (t. j. vyšší číslo). I když tohle taky není zrovna málo #-o

Tvůj nájezd s Ácou byl skvělý. Podívej se ale na kluky s H-1 8)
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
patriknet

Příspěvek od patriknet »

@Axel.Foley diky za info ohledne ubytovani. Snad se tam nekdy podivame taky. Musi to tam byt fakt krasne. Jen mame malo dni dovolene aby to clovek vsechno stihnul :D

Prosim te, zajimalo by mne, jestli se zamyslis jake auto bys koupil ted kdybys z nejakeho duvodu musel kupovat nove (jine) auto, resp co premyslis ze bude tvoje dalsi auto do budoucna...
Zamyslim ze nad tim a nejak nejenom ze ani poradne nevim jaky by to byl konkretni model, ale ani to jaka by to byla motorizace (ve smyslu jestli nafta, elektro, hybrid, benzin)...
Rocni najezd mam cca 30t km, z toho cca 60% dalnice, takze taky nenajedzim uplne malo, z toho duvodu mi stale asi jako nejrozumnejsi varianta vychazi ten diesel, ale ta jeho slozitost s tema vsema senzorama... to se muze casem dost prodrazit...

=============================
i40 kombi crdi 104kW, premium
=============================
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Hybrid a dalnice kamaradi nejsou to rovnou vyskrtni.
Odpovědět

Zpět na „Tucson 2015- Auta členů“