omartinek píše:Kluci ja mam taky problem s radiem.Nebyl by tu nejaky sikovny Budejicak ktery by mi na to kouknul?Radio tam bylo,je to Pionier,ted o vikentu jsem sprovoznil antenu,konecne vysouva,vyzkousel jsem to na tatkovy sonate,ale bojim se do toho radia sahat.Je to celkem prasecina kdyz jsem to videl.Zadne ISO konektory,stara dobra cokolata tak jsem z toho celkem vedle a na elektriku jsem trosicku levy. Nemel by nekdo cas?
Na netu neni manual? Ja mam Panasonic treba ma stejny barvy. Jestli jde o barvu dratu, muzu Ti ho pujcit nebo okopirovat. V CB
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Jirka píše:Propadne do hlubin?? To máš teda divnej ten plechovej kastlík, snad má vepředu rantlík ne? aby tam nemohl zapadnout. No jsem zvědavej na foto..
No vždyť o tom mluvím od začátku.. Ale to na co dal odkaz Farmář je snad součástí každého nového autorádia.
no je to sucast ten ramcek ale nieje to to iste ide o tie "usi" ale mne islo o to vypilovanie aby to radio sadlo do palubky tak ako pise Lazo. bez ramceku to vyzera otrasne
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
zhrado píše:no je to sucast ten ramcek ale nieje to to iste ide o tie "usi" ale mne islo o to vypilovanie aby to radio sadlo do palubky tak ako pise Lazo. bez ramceku to vyzera otrasne
uz sem si udelal i ty usi a dneska to tam du napasovat uvidime jak to pujde ale myslim si ze dobre a pak to bude profesionalni:)