To už môže bládnut aj AI.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Super, jak lide, kteri sami nemaji moralni hodnoty, dokazi "skolit" ostatni. Za Turkem stoji Klaus, to je kapitola sama pro sebe. A velkym sponzorem Motoristu je i milardar Chlad. S tim jsem videl kousek jednoho rozhovoru, o tom, jak mluvil o zenach, se mi opravdu zvedl zaludek. Ale jsou chlapi, casto starsi, kterym to prijde ok, tak hodne stesti u voleb ti preju.Espero píše: 30 zář 2025, 21:44
No jsem motorista. A jsem také aristokrat, příští rok to bude 500 let, co jsme dostali erb a titul od Ferdinanda I. Habsburského. V této kotlině už sice neplatí, ale stačí popojet o 200 km a už zase platí. Takže na výběr k volbě mám. Určitě nebudu podporovat hlupáky, korupčníky, zločince a prospěcháře ze státního, komouše ani fašisty.
milosh píše: 01 říj 2025, 08:47No ať už je Klaus Jakýkoli, je to prvotřídní ekonom a do tohoto marasmu by zemi nezavedl. Jediné co mu vyčítám byla nekvalitní privatizace, nejen způsobem provedení, ale jednou základní metodickou chybou, pro kterou se podnikům v devadesdátkách velmi špatně přežívalo a raději byla proto volena metoda tzv. tunelování.Espero píše: 30 zář 2025, 21:44
Super, jak lide, kteri sami nemaji moralni hodnoty, dokazi "skolit" ostatni. Za Turkem stoji Klaus, to je kapitola sama pro sebe. A velkym sponzorem Motoristu je i milardar Chlad. S tim jsem videl kousek jednoho rozhovoru, o tom, jak mluvil o zenach, se mi opravdu zvedl zaludek. Ale jsou chlapi, casto starsi, kterym to prijde ok, tak hodne stesti u voleb ti preju.
S Malobritaniou som už asi definitívne skončil a do Ruska sa už teším, len čakám na vhodnú príležitosť ho precestovať autom. Tie krátkodobé letecké zajazdy nemajú prakticky žiaden význam. Chcem krajinu a ľudí precítiť autenticky v ich prirodzenom prostredí. Takže jedine autom a dlhodobo. V momentálnej situacii ale nemienim čakať niekde na hraniciach dva ci viac dní a ešte sa nechávať buzerovať od nejakých zakomplexovaných kriplovmilosh píše: 01 říj 2025, 08:41 ...
Mnoho lidí hodně rychle zapomíná. Osobně se divím, že když tak rád cestuješ, proč jezdíš do Anglie a ne na druhou stranu do Ruska když to jsou tak fajn lidé![]()
To su take zvasty a polopravdy az to boli. Ale co cakat od komunistu co ssa zamerne prezentuje s che gevarom leninom atd v parlamentnej kancelarii. Co na to lm ze na to mame zakony. Policia mlci lebo sa hrame na "nazor" ....oltcitak píše: 01 říj 2025, 08:06 A keď sme v politickom okienku, dávam do pripomienky nasledovný status ( prosím nekomentovať jeho nositeľa, ale obsah)
Od Ľuboša Blahu:
KEDYSI MNÍCHOVSKÁ ZRADA - DNES BRUSELSKÁ ZRADA
Dnes je smutné výročie Mníchovskej zrady. V noci z 29. na 30. septembra 1938 nás Západ hodil cez palubu. Taká je historická pravda.
1. Druhá svetová vojna síce oficiálne začala až v septembri 1939, ale v skutočnosti začala o rok skôr - v Mníchove v septembri 1938.
2. Začala sa Hitlerova expanzia za asistencie západných demokracií. Pretože Česko-Slovensko sa muselo podvoliť nie len nacistickému Nemecku, ale kvartetu západných mocnosti, ktoré sa na tom dohodli.
3. Áno, agresorom bolo aj Francúzsko a Británia. Keby sa Česko-Slovensko bránilo, ako signatári Mníchovskej dohody by po boku Nemcov vymáhali jej plnenie.
4. Dejiny neoklameš. Západné demokracie zradili Česko-Slovensko a odovzdali naše územie Nemcom.
5. Zastal sa nás iba Sovietsky zväz. Ako by povedali dnešní liberáli - tí zlí Rusi. A komunisti! No fuj!
6. Zato tí milovaní demokrati sa predviedli. Vraj spojenci.
7. Mimochodom, títo istí západní demokrati dnes vyčítajú slovenskému premiérovi, že sa išiel na 80. výročie víťazstva nad fašizmom poďakovať našim osloboditeľom do Moskvy.
8. A čo mal ísť do Berlína, ktorý spustil vojnu? Alebo do Paríža či Londýna, ktorí nás v Mníchove zradili?
9. Keď som bol malý chlapec, môj dedo mi to povedal presne - zradili raz a budú zrádzať navždy. Mal pravdu.
10. Veď sa len pozrite, čo páchajú západné demokracie dnes. Nazvime to pracovne - bruselskou zradou.
11. Chcú nás ekonomicky zlikvidovať tým, že nás odpoja od ruskej ropy a plynu. Američania prikázali, lebo si na tom potrebujú napchať vačky.
12. A Brusel skáče, ako Washington píska. Tak ako kedysi západné demokracie v Mníchove.
13. Myslíte, že im záleží na tom, aby chránili členské štáty EÚ? Aby chránil Slovensko?
14. No jasné, záleží im na nás asi tak, ako na nás záležalo Chamberleinovi a Daladierovi.
15. Akoby sa opakovala história. Nasilu zjednotená Európa pod taktovkou protiruskej ideológie sa chystá na vojnu proti Rusku. Celé zle.
Zbroja, zbroja a zbroja. A zrádzajú menšie slovanské národy. Neverte im ani nos medzi očami. Nejde im o naše dobro. Nikdy nešlo.
nechcelo sa mi reagovať komplexne na tie drísty, pretože ten komunista keď otvorí papuľu, už klame alebo zavádza, ako vždy. A keďže som 90% času na fóre z mobilu, vzhľadom na reklamy sa mi dosť nahovno odpisuje. Ale ak si ma už tak vyprovokoval, dal som si tu námahu a otvoril notebook. takže poďme bod po bode.oltcitak píše: 01 říj 2025, 10:51![]()
Miloshi, ty si sa aspoň trošku snažil použiť nejaké argumenty, ale ten mladicek z východu sa o to ani nepokusil....hlavná vec, ze hneď v úvode môjho príspevku som uviedol, aby ste nekomentovali osobu statusu
he to marný, je to marný
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |