Zatekanie vody cez dvere na prach dverí
Moderátor: Moderátoři
Zatekanie vody cez dvere na prach dverí
Riešil niekto už takýto problém že na prahu dverí našiel plno vody ? Hlavne po umývaní alebo daždi..ide o predné dvere, odtokové otvory sú čisté,s pod tapaciru vyteká voda..
- Reklama
Re: Zatekanie vody cez dvere na prach dverí
mam sice i30 a po myti wapkou mam prahy taky mokre .. a nejak me to uplne netrapilo, musel bych kouknout kde je presne tesneni dveri, ale asi bude nad - tj kdyz strikas vodu do mezery mezi dvermi B sloupku tak mozna po dverich stece dolu. To je jen uvaha co me ted napadla, ptze sem to za problem tak nejak nepovazoval .. ale vodu mam jen na prahu venku, nikoli uvnitr na tapecu.
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Mr. HYUNDAI
Nevím co máš přesně na mysli.
Já něco podobného řeším u zadních dveří - primárně po deštích. Otevřu dveře a nateče mi kýbl vody do bot. Takže jsme se naučili dveře otevírat po dešti tak, abychom pod nimi neměli nohy. Voda vyteče a vymalováno. V servisu jsou z toho nešťastní, protože neví co s tím
.
Já něco podobného řeším u zadních dveří - primárně po deštích. Otevřu dveře a nateče mi kýbl vody do bot. Takže jsme se naučili dveře otevírat po dešti tak, abychom pod nimi neměli nohy. Voda vyteče a vymalováno. V servisu jsou z toho nešťastní, protože neví co s tím
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
já mám toto u zadních dveří za řidičem.... u předchozího jsem to měl u předních dveří u spolujezdce... po dešti otevřu dveře a kýbl vody vyteče na silnici... otvory ve dveřích všechny čistý, těsnění nevypadá zmáčknutý a tak.... u předchozího jsem nestihl v servise řešit (víme proč), tady mám v plánu při přezouvání to tam nadhodit... vzhledem k tomu že se střídají dveře, by to mohlo být něco někde moc dotažený, neprotažený, skřípnutý... nevím....ale naštěstí to vždy teklo ven... tak to neberu jako akutní problém... jen teda asi dopadnu že nebudou vědět co s tím stejně... 
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)