Uzivatelske profily ridice

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
jozka_II

Uzivatelske profily ridice

Příspěvek od jozka_II »

Ahoj, mam na vas jeden dotaz ke kteremu se mi nepodarilo najit uspokojivou odpoved ani u prodejce. V nastaveni info je moznost dvou uzivatelskych profilu (plus host). U nasi i30 2025 jsem je chtel vyuzit k tomu, abych si, az do toho jednou za cas sednu (s autem jezdi moje lepsi polovicka) nemusel zvysovat uz tak vysoky krevni tlak. To, ze nenastavim stop-start a buzerovaci vlastnosti (jses rychlej, jses moc vlevo, jses moc vpravo, dej si prestavku, jses rychlej...) vim, to Hyundai neovlivni. Ale myslel jsem, ze si nastavim takove veci, jako uvitaci svetla, automaticke prepinani svetel, samozamykani a podobne... no jenze prd. To, co v podobnych pripadech nastavim v jednom profilu, funguje i v tom druhem. V podstate jedina vec, kterou mi to drzi podle uzivatele jsou nesmyslne okraje digipristrojovky.

Je to normalni nebo delam neco spatne?
i30 PD PE Comfort 1,5i Cypress Green
Reklama

mozecek

Re: Uzivatelske profily ridice

Příspěvek od mozecek »

vyzkousel sem asi 2x a rekl bych jen co se tyce infotainmentu .. radiostanice, body navigace, jazyk, sparovany telefon
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Takže profily, které neprofilují. Chápu to správně?
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
jozka_II

Příspěvek od jozka_II »

Presne tak. To, co pise mozecek nerozporuji, tyhle veci jdou mimo mne nebo je mame stejne. Pali mne to, co jsem psal v puvodnim prispevku. Porad se utesuji, ze neco delam spatne.
i30 PD PE Comfort 1,5i Cypress Green
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Ostatní“