OK, napriklad ?Petr HC píše:Přesně to co mu radili na TF, naučit se s tim jezdit, udržovat to v dobrém stavu, místo modrejch LED diod a samolepek koupit nový pneu a brzdový destičky a až se vyjezdí prodat to a koupit si něco rychlejšího. Hlavně nevymejšlet nesmysly jako dát tam motor z EVA a tak podobně...pokud by měl opravdu 200 tisíc na zbyt, tak proč si kupoval tohle auto? Za 300 tis. se dá koupit už opravdu hodně dobrá a rychlá kára.Felotron píše:mas recht... ale co uz s nim, kdyz to koupil...Petr HC píše:To je furt dokola, jestli mu jde v první řadě o výkon, tak proč si proboha koupil 1.6?
Debata o tuningu Hyundai Coupe na Tuning Foru
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
-
nuff.dome
- *
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Honda Integra Type-R, Honda Prelude 2.2 VTEC (poslední gen.), Honda CRX targa Del sol 1.6 VTEC, Hoda Civic Type-R (předchozí gen.), BMW 32x e46,BMW Z3, BMW M3 e36, Toyota Celica (7.gen)nuff.dome píše:OK, napriklad ?Petr HC píše:Přesně to co mu radili na TF, naučit se s tim jezdit, udržovat to v dobrém stavu, místo modrejch LED diod a samolepek koupit nový pneu a brzdový destičky a až se vyjezdí prodat to a koupit si něco rychlejšího. Hlavně nevymejšlet nesmysly jako dát tam motor z EVA a tak podobně...pokud by měl opravdu 200 tisíc na zbyt, tak proč si kupoval tohle auto? Za 300 tis. se dá koupit už opravdu hodně dobrá a rychlá kára.Felotron píše: mas recht... ale co uz s nim, kdyz to koupil...
-
pener_jack
- **
- Kontaktovat uživatele:
Da se koupit, ale priprav si dalsi stovku abys to dal to bezpecneho stavu...Petr HC píše:Honda Integra Type-R, Honda Prelude 2.2 VTEC (poslední gen.), Honda CRX targa Del sol 1.6 VTEC, Hoda Civic Type-R (předchozí gen.), BMW 32x e46,BMW Z3, BMW M3 e36, Toyota Celica (7.gen)nuff.dome píše:OK, napriklad ?Petr HC píše: Přesně to co mu radili na TF, naučit se s tim jezdit, udržovat to v dobrém stavu, místo modrejch LED diod a samolepek koupit nový pneu a brzdový destičky a až se vyjezdí prodat to a koupit si něco rychlejšího. Hlavně nevymejšlet nesmysly jako dát tam motor z EVA a tak podobně...pokud by měl opravdu 200 tisíc na zbyt, tak proč si kupoval tohle auto? Za 300 tis. se dá koupit už opravdu hodně dobrá a rychlá kára., Mitsubishi Eclipse, Nisan 200sx s14, ...atd.
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Co? A to jako proč prosimtě? Za tyhle prachy většina těhle aut bude v supr stavu, bude mít servisku a najeto pod 100tis. km.pener_jack píše:Da se koupit, ale priprav si dalsi stovku abys to dal to bezpecneho stavu...Petr HC píše:Honda Integra Type-R, Honda Prelude 2.2 VTEC (poslední gen.), Honda CRX targa Del sol 1.6 VTEC, Hoda Civic Type-R (předchozí gen.), BMW 32x e46,BMW Z3, BMW M3 e36, Toyota Celica (7.gen)nuff.dome píše: OK, napriklad ?, Mitsubishi Eclipse, Nisan 200sx s14, ...atd.
-
pener_jack
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ted mi prijdes smesny ty pod 100tis......Petr HC píše:Co? A to jako proč prosimtě? Za tyhle prachy většina těhle aut bude v supr stavu, bude mít servisku a najeto pod 100tis. km.pener_jack píše:Da se koupit, ale priprav si dalsi stovku abys to dal to bezpecneho stavu...Petr HC píše: Honda Integra Type-R, Honda Prelude 2.2 VTEC (poslední gen.), Honda CRX targa Del sol 1.6 VTEC, Hoda Civic Type-R (předchozí gen.), BMW 32x e46,BMW Z3, BMW M3 e36, Toyota Celica (7.gen), Mitsubishi Eclipse, Nisan 200sx s14, ...atd.
u nekterejch tech aut byses asi vesel ale zas nebud vul... srychlim autem se jezdi rychle a motor bude mit dost, leda ze by to vlastnil nejakej dedek s kloboukem.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
U kterýho auta myslíš?pener_jack píše:Ted mi prijdes smesny ty pod 100tis......Petr HC píše:Co? A to jako proč prosimtě? Za tyhle prachy většina těhle aut bude v supr stavu, bude mít servisku a najeto pod 100tis. km.pener_jack píše: Da se koupit, ale priprav si dalsi stovku abys to dal to bezpecneho stavu...
u nekterejch tech aut byses asi vesel ale zas nebud vul... srychlim autem se jezdi rychle a motor bude mit dost, leda ze by to vlastnil nejakej dedek s kloboukem.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Petr HC: špatně jsem to napsal a ty si to blbě pochopil
Já psal podle předlohy Porsche (tím sem myslel že si to dělala automobilka hyundai sama, ale podle předlohy Porsche). Použil jsem špatné slovčko mno 

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
No tak to promiň Rasty, ale přečti si ještě jednou co jsi napsal a zamysli se kdo koho blbě pochopilRasty píše:Ten kdo tam psal o spolupráci firmy Porsche s Hyundai na podvozku zaslouží roubík do huby. Pokud vím řešilo se coupe 1.generace a ne 2.generace. To nastavení podvozku podle předlohy firmy Porsche se totiž týká coupe 2.generace (rok 2002 a vejš) a ne ty starší pač ta má stejný podvozek s Lantrou J2 tudíž by i Lantry měli Porsche podvozek
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Vždyt jsem psal že sem to blbě napsal a tudíž si to pochopil jinak a beru vinu na sebe. Já si chybu příznám. Sme jen lidi
Už mám roubík v hubě 

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
pener_jack
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ty vooooleeeeee....
Natom tuningu jsou fakt kreteni... alespon ti co tam porad pisou...
Jsem se zeptal na jednu vec a misto aby mi odpovedel nekdo naco jsem se ptal, tak mi tam zacnou cpat svoje napady a flame.
tak jim tam dam anglickej odkaz a dal pisou zvasty...
vrchol toho je, ze mi nabidne BOV za cenu 2x vetsi nez se da sehnat a pak mi tvrdi ze jsem blbej...
pletou si tam USA a Velkou britanii, neumi cist anglicky a jsou strasne chytry..
sory trosku me vytocili, kdyby ti kokoti alespon cetli prvni odkazy a pak zvatlali svoje keci a nadavky...
zlatej hyundaiclub kluciii !!
Natom tuningu jsou fakt kreteni... alespon ti co tam porad pisou...
Jsem se zeptal na jednu vec a misto aby mi odpovedel nekdo naco jsem se ptal, tak mi tam zacnou cpat svoje napady a flame.
tak jim tam dam anglickej odkaz a dal pisou zvasty...
vrchol toho je, ze mi nabidne BOV za cenu 2x vetsi nez se da sehnat a pak mi tvrdi ze jsem blbej...
pletou si tam USA a Velkou britanii, neumi cist anglicky a jsou strasne chytry..
sory trosku me vytocili, kdyby ti kokoti alespon cetli prvni odkazy a pak zvatlali svoje keci a nadavky...
zlatej hyundaiclub kluciii !!
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake