Planovali jsme Polsko - Gdansk, Sopoty, poloostrov Hel atd., ale jak vidim, co se deje, spis pojedeme dolu na jih.
Dovolená
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Dovolená
Kdo se kam chystate v lete, dejte inspiraci, diky 
Planovali jsme Polsko - Gdansk, Sopoty, poloostrov Hel atd., ale jak vidim, co se deje, spis pojedeme dolu na jih.
- Reklama
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Mám 2 varianty. Vloni v Itálii kluk omarodil a z Perugie jsme se vraceli nonstop jízdou s přestávkami jen u pumpy, takže dokončit loňskou cestu od místa, kde jsme přerušili. Neboli u moře bychom začali v Porto Ercole a pak nahoru po pobřeží středozemního moře s přerplavbou na Elbu, nahoru pak přes Pisu, Florencii do Rakouska, tam Halstatt a domů.
2. Varianta, Slovensko na východ, prohlídnout si dukelské bojiště se zajížďkou do Polska k Jaslu, potom na východ - Košice, Zemplínská šírava a zpátky přes Maďarko, ale jen podle hranic se Slovenskem.
Ještě nejsem rozhodnutý.
2. Varianta, Slovensko na východ, prohlídnout si dukelské bojiště se zajížďkou do Polska k Jaslu, potom na východ - Košice, Zemplínská šírava a zpátky přes Maďarko, ale jen podle hranic se Slovenskem.
Ještě nejsem rozhodnutý.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
Česko - v červnu lázně Bludov, v srpnu Český ráj, v září Šumava...
Krasa panove, cim jsem blize k duchodu, tim radeji cestuju po Cr, ale more je more no 
Jednoznačne tri týždne v Grecku (ak sa niečo dovtedy nevyvrbí)
Už,mám absťák....minuly rok len Anglicko a sám. Na Dukle som bol pred dvoma týždňami. Mozno niekde vybehneme buduci tyzden, bude teplo, zena musi vybrať starú dovenku. Ale najprv zasadiť rajciny a spraviť zavlažovanie....priority sú dané
. Inac tento rok sa to predraží zasa, tie ceny palív su vyssie ako.v 2022. Dokonca aj Macedonsku stoji nafta už 92 MKD