Zde krátce průběh:
- cca 90 500 km (14 dnů po servisní prohlídce), poražený blok motoru (ojnice) - nesdelen rozsah opravy, jen že byl vyměněn polomotor
- při opravě zapomněli zapojit vratnou hadičku z jednoho vstřiku- důsledkem toho ztráta paliva, rozstrikano všude v motorovém prostoru, odtah do opravny. Opraveno na náklady původce opravy.
- cca 100 000 km - nouzový režim při cestě na dálnici, dojezd do servisu v ČB, po připojení na diagnostiku, asi turbo, první volný termín na prohlednutí za 8-9 týdnů, odtazen tedy cca 250 km tam, kde byl termín prohlídky za 3 týdny
- po rozebrání- zničené turbo, s tím olejové čerpadlo, zásah i do DPD, katalyzátor. Plánovaná výměna motoru.
Auto do provozu 1/2024
Destrukce motoru 2,2 142 kW
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: Destrukce motoru 2,2 142 kW
TVL skutočne nepríjemné.
Nový motor je konečne dobrá správa.Ešte aby zvládli montáž. 
Cupra Formentor 1,5 TSI DSG(2022-)Nevada White
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
-
Stíhací Autobus
Re: Destrukce motoru 2,2 142 kW
Fuj, to je ale horrorstory!
I bych řekl, že ten servis asi nebyl nejlepší, podělíš se o koho se jednalo?
U druhého auta se mi taky stalo, že špatně zapojili odpadní hadičku a ta odpadla - auto kouřilo jako fabrika, naštěstí jsem doma hadičku znova nacvakl motor utřel od nafty a jezdím dál. Být to benzin, tak je auto na škvarek.
U druhého auta se mi taky stalo, že špatně zapojili odpadní hadičku a ta odpadla - auto kouřilo jako fabrika, naštěstí jsem doma hadičku znova nacvakl motor utřel od nafty a jezdím dál. Být to benzin, tak je auto na škvarek.