Každopádně jsem rád, že víc jezdit nemusím. Hlavně nechápu lidi tady v Praze, co jezdí dobrovolně autem do práce. Jakože dostanou služebák, tak jedou? Jet Prahou je o nervy, ne že bych se bál, ale ty kolony, zákazy, bus pruhy, radary, uzavírky... Zlatý MHD.
Průměrný nájezd km za rok. Kolik ujedete autem za měsíc / rok?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Průměrný nájezd km za rok. Kolik ujedete autem za měsíc / rok?
Něco přes 10kkm. Chtěl jsem se autisticky dostat pod, ale každoročně jsem přes.
Jen loni, kdy jsem od konce září nejezdil kvůli zlomené noze.
Každopádně jsem rád, že víc jezdit nemusím. Hlavně nechápu lidi tady v Praze, co jezdí dobrovolně autem do práce. Jakože dostanou služebák, tak jedou? Jet Prahou je o nervy, ne že bych se bál, ale ty kolony, zákazy, bus pruhy, radary, uzavírky... Zlatý MHD.
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
- Reklama
Tak jedna vec je autem do prace jezdit a druha ho pak pracovne pouzivat, to pak neni zbyti. Ja nechapu nikoho kdo ve vetsim meste jezdi autem do prace.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja nechapem nikoho kto musi jazdit (=presuvat sa ) do prace
Takze ano, pohlad na svet a na vec je vzdy rozne. Holt asi nemaju na vyber
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Axel.Foley
Ty arogantní tupče! Díky lidem, kteří chodí do práce, máš co žrát a kde si to koupit, můžeš si vozit prdel ve všem a na všem, co tady často zmiňuješ, můžeš si natankovat naftu a benzín, máš co na sebe, můžeš si zajít k lékaři..
Svět se tímto myšlením opravdu v prdel obrátil. Je mi blivno.
Svět se tímto myšlením opravdu v prdel obrátil. Je mi blivno.
CUPRA Formentor 1,5 TSi DSG
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ach boze, toz zas clovek nechape nadsazku. No nic to, pozeram ze nove auto tie navaly hysterie nevyriesilo
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Axel: Ja to taky pochopil jako nadsazku 
autom do primarnej prace 10-15, autobusom to mam 10min len peso zo zastavky do prace... priamy bus mi aktualne chodi raz za 30min,alebo kombinovat prestupy s meskajucimi/vynechavajucimi spojmi... ak idem pre malu do skolky z prace, tak sme do cca 35min doma... autobusom za ten cas som pri skolke... a to neratam, ak sa zastavim cestou na vacsi nakup...milosh píše: 22 črc 2026, 11:42 Tak jedna vec je autem do prace jezdit a druha ho pak pracovne pouzivat, to pak neni zbyti. Ja nechapu nikoho kdo ve vetsim meste jezdi autem do prace.
ale do druhej, centre chodim primarne elektrickou, pokial nemusim nieco riesit po nej... nastastie je to raz za mesiac
toyota highlander {xu70} 2.5 hybrid executive
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane