Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Mr. HYUNDAI
Re: Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis
Je uváděno přibližně 1.500 obyvatel.
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
- Reklama
Re: Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis
Na dedine som vyrástol, už viac ako 20 rokov žijem v paneláku (ale celkom rád by som sa aj vrátil na dedinu). Tvoj príspevok mi celkom vrátil spomienky, kde sme bojovali so susedou, ktorá sa doslova dovalila z "civilizácie", teda z paneláku v okresnom meste. Prišla do už zabehnutej komunity a začalo sa peklo.. vadili, sliepky, vadili psy, vadila jej zeleninová záhradka. Hromada sťažností... nekonečné spory a k tomu adekvátne susedské "vzťahy". Očividne mala zkreslenú predstavu o živote na dedine.. no ako čítam, tak podobne si bol na tom aj ty. Všetko čo si napísal, že Ti vadí skrátka k dedine patrilo a aj patrí. Zvlášť keď bývaš v pôvodnej zástavbe a nie niekde na konci v bloku novostavieb, kde sa drobnochov a zahradkárčenie až tak nerealizuje.Mr. HYUNDAI píše: 10 zář 2026, 17:24 Vesnice má jistě své kouzlo, ale ne pro nás. Smrad hnoje po celé obci 350 dnů v roce, kokrhání kohoutů od tří ráno - nic pro mě.
A místní se diví, že lázně tu zejí prázdnotou a nikdo tu nechce zůstat přes noc...
Takže já se těším zpátky do civilizace.
O sousedech a jejich vychování raději nemluvím.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.