Servis v Ostrave

Vše o garančkách a Vašich zkušenostech se servisy.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Lizard
*

Re: Servis v Ostrave

Příspěvek od Lizard »

Já servisuji v Automima Opava a mám 1,5roční vůz.

Už jsem tam řešil garančku, nástřik spodku a dutin a výměnu oleje po zajetí vozu při 2 tkm.

Rozhodně ti doporučuji vytvořit si pravidelný vztah se servisem, je to podobné jak v byznyse, pokud budeš olej měnit v servisu A, brzdový třmen necháš vyčistit a promazat v servisu B a garančku pořešíš v servisu C, tak až budeš mít nějaký větší problém s vozem, tak se na tebe všichni vyserou a budou věc řešit jen nákladnou výměnou dílů a to ještě s velkou neochotou.
Tak nevím, zda budeš jezdit s každou prkotinou za hranice, raději bych volil nějaký ověřený a stále využívaný servis v Česku v dosahu do těch 100 km, ještě to uvaž.
Hyundai i30 HB 1.5 DPI Family 2025
Reklama

Liška1965
*

Re: Servis v Ostrave

Příspěvek od Liška1965 »

Janek9 píše: 04 zář 2026, 12:01 Zdravím, obnovím otázku. Má někdo zkušenost se servisem ve Frýdku Místku? Čeká mě 3.garanční prohlídka. Pro mě první. Loni jsem koupil 2roky starou I30. Případně servisy v okolí.
Já mám s frýdeckým servisem dobrou zkušenost. Dalo se s nimi domluvit na rozsahu garanční prohlídky (např. co nechci, aby dělali). Faktem ale je, že jsem u nich auto i kupoval, takže nevím, jak se budou tvářit na nováčka.
Jinak mám ale velmi dobrou zkušenost a Automima v Opavě - dělali mi tam nástřik podvozku a dutin.
Hyundai i30 Kombi 1.5 DPI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Škoda Felicia Combi 1.3
Škoda Favorit 136
Škoda 105L
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Garanční prohlídky, servis“