Poistná udalosť

Vše o garančkách a Vašich zkušenostech se servisy.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
WiliamTell
*

Poistná udalosť

Příspěvek od WiliamTell »

Zdravím
Stalo sa mi,že mi niekto kľúčom poškrabal auto. Mám havaijné positenie, všetko je nahlasené a obhliadka poistovňou bola vykonaná. Teraz riešim servis. Dávam ho opravit do partnerského servisu poistovne (ktorý je zároven aj autorizovaný servis hyundai) a servis chce odo mňa splnomocnenie aby ma zastupoval pri riešení všetkých úkonov s poistovnou. Ešte som sa s tým nestretol a príde mi to divné, ked je to partnerský servis a udalost bola nahlasená online, servis by si mal vediet všetky potrebné dokumenty získat od poistovne a mne len zavolať ked to bude hotové. Má niekto s niečím podobným skúsenosť? Je to bežný postup? Ďakujem.
Reklama

mozecek

Re: Poistná udalosť

Příspěvek od mozecek »

jestli je to autorizak a pojistovna je s tim ok, tak to neres a podepis .. oni se budou spolu hadat ze ti vymeni pulku auta a maximalne podoji pojistovnu, u toho byt nemusis a asi ani nechces
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Škoda Octavia II 1.6 MPI 75kW / ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Je to běžný postup už dlouhé roky.
Právě proto, abys už jen zaplatil spoluúčast a vyzvedl auto je plná moc nutná.
Jinak bez Tebe nemohou servis s pojišťovnou komunikovat přímo. Bez plné moci bude úplně vše muset procházet skrz Tebe - a to nechceš :mrgreen: .
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Kluci mají pravdu.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Garanční prohlídky, servis“