Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
To můžu potvrdit.Taky s NGK nemám dobrý zkušenosti.Moje dcera na čtyřkolce oddělala během loňský sezóny sedm svíček NGK!Musel jsem měnit svíčku skoro při každym tankováníivan píše:Ono není ,tak horký všechno jak se zdá,já na NGK nejezdím od té doby co jsem koupil prvního Hyundaie a věř mi,že NGK nic moc není
![]()
Tohle znám takyHyuman píše:To můžu potvrdit.Taky s NGK nemám dobrý zkušenosti.Moje dcera na čtyřkolce oddělala během loňský sezóny sedm svíček NGK!Musel jsem měnit svíčku skoro při každym tankováníivan píše:Ono není ,tak horký všechno jak se zdá,já na NGK nejezdím od té doby co jsem koupil prvního Hyundaie a věř mi,že NGK nic moc není
![]()
.Zhruba po třech týdnech až měsíci už na svíčku ani nenastartovala.Sice je ta čtyřkolka Čína,tak že kvalita nic moc,ale kdyby byli NGK tak dobrý jak prodejce říkal,mohla vydržet svíčka aspoň na jeden rok
A víš že už se možná i stalo?Dneska jsem jí točil tak dlouho i přes starovací kabely a z ničeho nic přestala točit a ve starteru jenom tak divně cvakne a motor se ani trochu nehne!!!ivan píše: Tohle znám takyNGK a motorky nejdou dohromady
Smiř se s tím,že Ti vypálí díru do pístu!!!
![]()
![]()
Snad nejsi včerejší MartasZ,nebo ty si snad viděl nějakej výrobek s kterým jsou spokojený všichni?Jsem rád že si tady lidi píšou svoje zkušenosti a votom to je!!!MartasZ píše:Ty svíčky, to je téma.. a pořád je to buď a nebo, jeden je spokojenej, druhej neJá tam dal Denso Iridium a...... no.. všechno je furt stejný, tak jsem spokojenej? asi jo
a nebo ne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |