Coupé I. nehody

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

Davepic píše:auta je škoda ale hlavně že si OK nějak to tady začlo byt Hitem rozstřelit COUPE :cry: Přežilo to křídlo??? bych ho vzal ted nejake shanim...
hlavně je zajímavý, že drtivá většina jde přez střechu :cry: i většina co jsem viděl na vrakáčích byla přez budku....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Reklama

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! :) asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..

.. tot muj ryze detektivni zaver :lol: samozrejme to nemuze bejt spatnym podvozek coupe :P
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

black_sheep píše:jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! :) asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..

.. tot muj ryze detektivni zaver :lol: samozrejme to nemuze bejt spatnym podvozek coupe :P
no mám li bejt upřímnej, tak na mě ten podvozek celkově působí nevyspitatelně, asi to bude tim, že jsem měl předtim zadokolku, ale u coupé, je to tak, že jedeš a jedeš, a najednou se to auto nečekaně utrhne, už jsem měl párkrát na mále....asi to bude tim že působí dost sebejistě v zatáčkách :wink:
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Tiburon_FX píše:
black_sheep píše:jo pres boudu chodej docela casto to mas recht! :) asi to bude proto, ze kdyz nejde pres boudu tak se opravuje a nikdo to nevi pak a kdyz se to otoci pres strechu tak uz na to kazdej kasle a prodava to na dily, tak..

no mám li bejt upřímnej, tak na mě ten podvozek celkově působí nevyspitatelně, asi to bude tim, že jsem měl předtim zadokolku, ale u coupé, je to tak, že jedeš a jedeš, a najednou se to auto nečekaně utrhne, už jsem měl párkrát na mále....asi to bude tim že působí dost sebejistě v zatáčkách :wink:
Jo, tohle je přesně věc, kterou jsem u tohodle auta nikdy nepochopil....v zatáčkách pod plynem to sedí jako přibitý, ale když třeba jedeš po dálnici a prudčeji změníš směr, tak se to chová dost záludně.
Obrázek
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

já jsem střelil jednu skoro pravoůhlou zatáčku dost ostře, a nečekaně mi dost fest ustřelila prdel...zadek lítal ze strany na stranu...měl jsem co dělat abych to ukočíroval, a stalo se mi to víckrát - a tlumiče tam mám takřka nový...
vlastaFR

Příspěvek od vlastaFR »

jo hosi jezdite na hrane s fyzikalnima zakonama......hlavne opatrne :D :D
Davepic

Příspěvek od Davepic »

To taky čubrnim že většina skončila na střeše :( ale coupe je hned šrot
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Tak o tý nevyzpytatelnosti bych vám moh vyprávět, že...
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

MartasZ píše:Tak o tý nevyzpytatelnosti bych vám moh vyprávět, že...
My ale mluvíme o nevyzpytatelnosti podvozku, ne řidiče :D
Obrázek
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Petr HC píše:
MartasZ píše:Tak o tý nevyzpytatelnosti bych vám moh vyprávět, že...
My ale mluvíme o nevyzpytatelnosti podvozku, ne řidiče :D
Já jsem v pohodě.. ale když mi auto drží a najednou se urve, tak to asi nebude o mě :P
No dobrá.. trochu sem to přecenil.. ale i tak..
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Mr.Scully
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Scully »

Jo, mně už taky párkrát v zatáčce ustřelil zadek (nebo to k tomu mělo sklony) a to jsem měl pocit, že jedu celkem bezpečně. Dávám si od té doby větší pozor. Holt to auto působí dojmem, že sedí jako přibitý, ale realita může bejt jiná.

V poslední době se s těma bouračkama ale fakt nějak rozsypal pytel. Případní zájemci o koupi staršího nebouraného Coupé mají čím dál tím omezenější výběr...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. :? Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích. :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Felotron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Felotron »

Borek píše:Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. :? Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích. :lol:
Pockej, az chytis druhou mizu a budes vozit holky z diskoteky :lol:
Santa Fe TM 2.2 2020
ELANTRA XD 1.6 2006

dříve:
i30 PDe fastback 1.5 DCT
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

myslim ze borek na to kapnul, safra.. jsem ohrozenej druh :oops:

felotrone, ted jsi borka odhalil vsak von se nezda :twisted:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Felotron píše:
Borek píše:Čím to asi bude,že nabouraných Coupe 1.gen je více a více?Cena klesá a tyhle auta si od starších zkušených řidičů(kteří si je koupili nové),kupují nezkušení a blázniví závodníci.Přeci mají už po autoškole něco najeto,ne?Tak šup vedle kočku a trochu zamachrovat........přes střechu. :? Alespoň budete mít dostatek náhradních dílů na vrakáčích. :lol:
Pockej, az chytis druhou mizu a budes vozit holky z diskoteky :lol:
Copak já,ale budu mít o ně strach až je budou vozit jiní. :roll: Kdo mě zná,ví že se umím kochat předpisově krajinou 8) ,ale i provětrat ručičku za 200km/h(ale ne za každou cenu,ne vždy,ne s rodinou) :wink: .Jsou hranice,za které nejdu=nevidím/nepředjíždím,plná čára,obec......Ale když je pěkná silnice,sucho.....proč se nesvézt :oops: .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“