Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
No tak to je ale skoro vědecká metoda v tom případěhlobilp píše:Je zajimavy, ze jsme meli pomer 100:0 nepredjelo nas ani jedno auto. Pokud nepocitam Skodu Rapid, kterou Borek pozoroval jak ridic radi. Z meho podledu to pak staci.
Já ale netvrdim, že ti to nemusí stačit, to ty tady píšeš, jak na to nemá 90% ostatních aut na silnici.hlobilp píše:Kolik aut v beznem provozu ma vic nez 150koni? Z celkoveho poctu registrovanych aut v CR? Myslis ze to bude vic nez 20% Bude se to pohybovat kolem tech 10%. A s timhle tvrzenim se s Tebou klidne vsadim.
Me staci, kdyz mam auto, se kterym v pohode predjedu, nejsem brzda provozu. Samo, cim vic koni tim lip.
Občas mi přijde, že asi mluvim Svahilsky. Tvrdil jsem tu snad někde, že to Punto je nejlepší auto na světě? Dal jsem to jen jako příklad jaký "obyčejný" auto to Coupe rozseká. Rozhodně nemam auto na to abych si s nim něco léčil, nebo na něj snad dokonce balil baby...já opravdu nejsem ten, kdo si tu narcisticky do nebe vychvaluje svoje auto a neni schopnej jedinýho oběktivního srovnání. Mě se naopak celkem často stává, že mě někdo na silnici předjede, nemam potřebu si něco dokazovat např. na majitelých oplastovanejch Fabií s hliníkovim křídlem....naopak ten jejich blaženej výraz, když mě předjedou stojí fakt za to.macháček píše:To PetrHC: tak Ti nevi vo co go. Nikdo přeci netvrdí, že háčka v tomto případě kupé je nejlepší auto na světě, ale neni jím ani BMW nebo Punto GT. To je neoddiskutovatelný fakt, bohužel. Jestli Ti jde o ego na silnici, jako některejm rádoby řidičům zejména z našeho hlavního města, tak se řadíš mezi dárce orgánu z motorkářské kategorie a peklo nás ochraňuj od takových to pirátů. Nemůžeš tvrdit a ani já to netvrdím, že jsem nejlepší řidič na silnici, nikdo a nic mě nepředjede a nic mě nepřekvapí. Bacha na to na silnici nejsme sami, jde jen o tu předvídavost co udělá druhý a to můžeš jezdit (lítat) třeba v raketoplánu, to mi věř najezdil jsem toho dost ať už soukromě nebo pracovně a v různých autech a po různých silnicích. Tak že už dost těch meditací co je co a kdo je kdo.
definoval bych to spis --> tolik kolik to auto ztrati za 3roky = pekna chalupa na horach...hlobilp píše:Koukam ze jsi pekne mimo . Uz me to trosku stve..... Ale i Tobe to po lopate vysvetlim, naposledy. Nikdo nerekl ze coupe je nej... jen to, ze za penize, za ktere se prodava, nema konkurenci. Za 550tisic, pripadne za 640tisic NOVE auto. Coupe, nejblizsi konkurence je o statisice drazsi. Pri svizne jizde, si auto vezme klidne i vic, kri jizde na krev de dostanes v pohode na 20. A Tva spotreba 8 litru, to dokazu taky, ale proboha PROC???? S timhle stylem si kup 1,2 HTP a pojedes stejne rychle se spotrebou do 6 litru.
Nikdo Ti taky nevymlouva koupi BMW 330i z 2002. Je to dobre auto, nejlepsi ve sve tride. Libi se mi a bral bych ho taky. A jestli mi sezenes tohle auto do 200tisic kupuju ho taky.
BMW 330i v zakladni vybave stoji kolem 1,1 milionu, v kompletni a maximalni vybave je za 2miliony. Kolik to auto ztrati za 5let? Tolik, ze za to by jsi mel 1-3 NOVE coupe hyundai. A o tom to je.
Tu tvou jakz takz vybavu jsem bral v pomeru k poklesu ceny, kdy BMW 330i za nejakych 1,4milionu nejakou extra vymakanou vybavou neoplyva. Mam dost dobry prehled, protoze BMW spolu s Hyundai jsou me dve oblibene znacky.
A timto TECKA.. howhg
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |