Moderátoři: Tringi, Moderátoři
hele nekomentuj to joblack_sheep píše:to jelo scoupo na ctyrku a myslim ze to slo jeste dalshotik píše:dneska pokoreno 160km/h))) treba to pujde porad dal
))))
Yurii píše:Ja myslim ze tou kompresi se ve vysokejch otackach uz moc nezlepsi protoze cim vyssi mas otacky, tim min je ztrata komprese videt.
Krasne to vidim na svym aute, pri nizkejch otackach motor trpi a jede nestabilne ale jakmile trochu slapnu na plyn, motor dostane najednou chut do zivota a oa nestabilite nemuze bejt rec.![]()
Ne ze bych Ofci podcenoval ale urcite keca nesmysly z litosti a spatnyho svedomi ze to svoje auto prodal![]()
![]()
![]()
![]()
co to povidas, me se po scoupe vubec nestyskaYurii píše:Ja myslim ze tou kompresi se ve vysokejch otackach uz moc nezlepsi protoze cim vyssi mas otacky, tim min je ztrata komprese videt.
Krasne to vidim na svym aute, pri nizkejch otackach motor trpi a jede nestabilne ale jakmile trochu slapnu na plyn, motor dostane najednou chut do zivota a oa nestabilite nemuze bejt rec.![]()
Ne ze bych Ofci podcenoval ale urcite keca nesmysly z litosti a spatnyho svedomi ze to svoje auto prodal![]()
![]()
![]()
![]()
to uz nevim ale bylo to v cervenym uzblaazn píše:A to kdyz vali Scoupe treba takovych 210km/h tak to ma ta petka kolik otacek? Ja sem se svojim GTeckem valil zatim nejvic neco kolem 190 a petka tocila myslim neco malo pres set tisic a od sesti mam uz cervene pole.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |