Priestor pre vodiča a spolujazca je excelentný na danú triedu.

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Pico je lehky, takze se nedivim, ze jelo lepe.
  Pico je lehky, takze se nedivim, ze jelo lepe. ....no jasné bratři Češi,  snažil som sa tu napísať nejaký plnohodnotný príspevok a skúsenosť... Ale samozrejme máte " vždy a všade pravdu, ako aj posledné slovo" .... ale či to už má hlavu a pätu, a nejakú výpovednú hodnotu k danej téme, to už Vás asi veľmi nezaujíma.
   ....no jasné bratři Češi,  snažil som sa tu napísať nejaký plnohodnotný príspevok a skúsenosť... Ale samozrejme máte " vždy a všade pravdu, ako aj posledné slovo" .... ale či to už má hlavu a pätu, a nejakú výpovednú hodnotu k danej téme, to už Vás asi veľmi nezaujíma.  
RIO je k porovnani spis s Accentem - obe auta sdileji velke mnozstvi spolecnych komponent vcetne podvozku a motoru, maji stejny rozvor a temer shodne vnejsi rozmery (samozrejme pri srovnani sedan vs sedan a hb vs hb)mylys píše: Getze porovnavej s Kia Rio . . .
 . Mozna je jenom chyba v tom srovnani s Getzem. Jinak jsem totiz na Picanto taky slysel jenom dobry veci.....
 . Mozna je jenom chyba v tom srovnani s Getzem. Jinak jsem totiz na Picanto taky slysel jenom dobry veci..... ups to je ale prúser, nemyslel som to až tak citlivo s tou národnosťou, v žiadnom prípade niesom zástanca nejakého národnostného selektovania, to absolútne nie
   ups to je ale prúser, nemyslel som to až tak citlivo s tou národnosťou, v žiadnom prípade niesom zástanca nejakého národnostného selektovania, to absolútne nie   
    .... len som sa tak "nahlas" zamyslel nad príspevkami "jednotlivcou"
 .... len som sa tak "nahlas" zamyslel nad príspevkami "jednotlivcou"     . No aby som sa vrátil k téme.
  . No aby som sa vrátil k téme.   Getz absolútne nepatrí do kategórie s RIO, správne bolo napísane že tam patrí Accent s rovnakým podvozkom a celkovou štruktúrou vozidla ako aj rozmerom.  Či sa to niekomu páči alebo nepáči Getz je na úrovni s Picantom, čo sa týka konštrukcie podvozka, vnútorného priestoru ako aj motorizácii. Picanto je kratšie a nižšie, ale naopak širšie a Getz je troška dlhší, vyšší ale užší.  Ak niekto chce môže si to pozrieť an www.tiscali.cz v porovnávaní aut. Atos je nižšie ako Picanto a aj Getz.
   Getz absolútne nepatrí do kategórie s RIO, správne bolo napísane že tam patrí Accent s rovnakým podvozkom a celkovou štruktúrou vozidla ako aj rozmerom.  Či sa to niekomu páči alebo nepáči Getz je na úrovni s Picantom, čo sa týka konštrukcie podvozka, vnútorného priestoru ako aj motorizácii. Picanto je kratšie a nižšie, ale naopak širšie a Getz je troška dlhší, vyšší ale užší.  Ak niekto chce môže si to pozrieť an www.tiscali.cz v porovnávaní aut. Atos je nižšie ako Picanto a aj Getz.    sú nejaké pripomienky
   sú nejaké pripomienky   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |