Moderátoři: miooo, Moderátoři
Je to ovela jasnejsie, aj znacky, aj ine auta aj chodci, aj pasy na ceste. Jednoducho tie xenony maju ovela väcsiu svietivost, intenzitu svetla a svieta upone bielo takze vidis veci realnejsiebranoba píše:Nazdar tomki,
ako čítam už máš aj nejakú tú jazdu v noci. Ako sme sa včera o nich rozprávali ešte si ich mal len čerstvo namontované.
Mám jednu otázku. Aký máš pocit z xenonov pri jazde čo sa týka osvetlovania dopravných značiek a predmetov popri ceste (chodci atď.)?
Ešte jedna vec. Už si poriešil upevnenie elektroniky na xenony?
Jen jsem zvědavý,jak dlouho ti vydrží.O 90% větší svítivost-to bude tak 1/3 ať nestraším 1/2 životnosti obyč. H4.Tak bych předčasně nejásal,nad ne zrovna malou cenou,za poloviční životnost.pepik píše:Včera jsem koupil H4 OSRAM se zvýšenou svítivostí o 90%, cena 420 Kč vč. DPH. Hned jsem je přehodil a mohu říct, že nyní to svítí úplně perfektně. Opravdu je to znát a za rozumnou cenu bez úprav. Nikoho neoslnuju a od polišů mám pokoj.
santafe007 píše:Vazeni jednim dechem!
po mych zkusenostech s xenony bych je nikomu nedoporucil instalovat.
Mam problemy s elektronikou, protoze ruseni xenonu je neco strasneho!!!
pipaji mi predni i zadni senzory, blnou i jine pristroje!
Svetla se sice vice, ale pred vozem, co dalky je hranice tak ostra, ze objektivne vidite mene!
Navic me stve, ze lidi oslnuji protijedouci vozy a delam neco, co neni povolene! Mel jsem je na AUDi a tam fo bylo uplne o jinem. Svitily a nikoho jsem neoslnoval...
tady prudce pribrzdite do zatacky a pokud namate dalkove, vidite nula nic...
Pudou ven, hned, jak to bude mozne!
tak to cumim, to mas xenon od zdenka alebo co?
ja mam od neho xenon upone bez problemu nic to nevplyvnuje jedine sa mi stava niekedy ze nenabehne lavy co je sposobene automatickymi svetlami ked zhavis tak sa rozsvecuju a ked ides startovat tak ich znova v tom procese resetuje a vtedy niekedy zblbnu. Vsimol si to kolega takze nema zapnute automaticke ale zapina ich manualne po nastartovani a je po probleme
Pokud by preci jen byl nejaky otrly zajemce, rad je necham za velmi rozumny peniz. svetelnost 6000K
Pokud je mi známo, tak záruční doba je 24 měsíců, za to t o stojí.Borek píše:Jen jsem zvědavý,jak dlouho ti vydrží.O 90% větší svítivost-to bude tak 1/3 ať nestraším 1/2 životnosti obyč. H4.Tak bych předčasně nejásal,nad ne zrovna malou cenou,za poloviční životnost.pepik píše:Včera jsem koupil H4 OSRAM se zvýšenou svítivostí o 90%, cena 420 Kč vč. DPH. Hned jsem je přehodil a mohu říct, že nyní to svítí úplně perfektně. Opravdu je to znát a za rozumnou cenu bez úprav. Nikoho neoslnuju a od polišů mám pokoj.To není strašení-Osram je alespoň tak slušný,že většinou udává životnost proti norm.H4 na krabičce,tak na ni mrkni-je tam vyobrazená žárovka,hod.životnosti a poměr životnosti proti standartní žárovce.
![]()
Jinak včera mě nějaký blb se Superbem svítil xenonem do zrcátek a po 5km jsem měl chuť vylézt a VYKOPAT mu je ze světel.Krátké oslnění z protisměru ještě zkousnu,ale tuhle bouchačku se světly z mořského majáku za zády...
Tuneři
.Přál bych mu,aby stejné hovado měl za zády hodně často on.
Záruka je sice 24 měsíců, ale na výrobní vady, a během 24 záručních měsíců výrobce garantuje životnost, což ale neznamená, že životnost je 24 měsíců. Na pneumatiky je taky záruka 24 měsíců, ale taky ti nikdo neuzná reklamaci na pneu, na kterou během 2 let najedeš 120 tisíc km.pepik píše:Pokud je mi známo, tak záruční doba je 24 měsíců, za to t o stojí.Borek píše:Jen jsem zvědavý,jak dlouho ti vydrží.O 90% větší svítivost-to bude tak 1/3 ať nestraším 1/2 životnosti obyč. H4.Tak bych předčasně nejásal,nad ne zrovna malou cenou,za poloviční životnost.pepik píše:Včera jsem koupil H4 OSRAM se zvýšenou svítivostí o 90%, cena 420 Kč vč. DPH. Hned jsem je přehodil a mohu říct, že nyní to svítí úplně perfektně. Opravdu je to znát a za rozumnou cenu bez úprav. Nikoho neoslnuju a od polišů mám pokoj.To není strašení-Osram je alespoň tak slušný,že většinou udává životnost proti norm.H4 na krabičce,tak na ni mrkni-je tam vyobrazená žárovka,hod.životnosti a poměr životnosti proti standartní žárovce.
![]()
Jinak včera mě nějaký blb se Superbem svítil xenonem do zrcátek a po 5km jsem měl chuť vylézt a VYKOPAT mu je ze světel.Krátké oslnění z protisměru ještě zkousnu,ale tuhle bouchačku se světly z mořského majáku za zády...
Tuneři
.Přál bych mu,aby stejné hovado měl za zády hodně často on.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |