Žluťasek píše:Tak to je pekna spotreba,jen me stale desi ze se neco vy..... a ja se z toho po....
Coupe 2.0
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
passata? z boru? mno ten bude dobre zajety, at uz je to jakykolivŽluťasek píše:Chci no tedna jednoho cekam,a je z Boru jelikoz pokud neprodam žluťaska tak na coupe mit nebudu tak ted koupim prasata a pokud do jaro prodam scoupo prodam i pasata B5 a bud koupim coupo nebo B6
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep píše:passata? z boru? mno ten bude dobre zajety, at uz je to jakykolivŽluťasek píše:Chci no tedna jednoho cekam,a je z Boru jelikoz pokud neprodam žluťaska tak na coupe mit nebudu tak ted koupim prasata a pokud do jaro prodam scoupo prodam i pasata B5 a bud koupim coupo nebo B6
co tim chtel basnik rici
- black_sheep
- Moderátor
normalka.. a treba s tim jezdil starsi pan co si jeste nezvykl na CDckaMíla001 píše:Je možný aby coupe z r.2003 mělo ve výbavě rádio na kazety a ne na cd.Připadá mi to divný.
I ❤ cars
Model 2002-2003 měl rádio na kazety(mechanika schovaná za čelním panelem ) a toto rádio mělo plné ovladání pro cd měnič, který je namontován na přání v kufru. Takto to mám na svém žluťáskovi a je to prý standard. Pokuď někdo chtěl ušetřit, tak si ten měnič nenechal prostě namontovat.
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Rádia nebyla standartní výbavou
Každý si namontoval sám jaké chtěl nebo objednal v prodejně rádio a montáž.Takže majitel před tebou poslouchal kazety,tak si namontoval kazeťák.Já jsem si koupil a namontoval CD s MP3.Děkuji Hyundai,že tam nedává pevná rádia(třeba jako u mého souseda v Meganu-rádio pevné a zvlášť display,na kterém se ukazují stanice,ale i jiné hodnoty auta-rádio má s kazeťákem a jen smutně závidí,že já si můžu vybírat z tisíce rádií a on musí poslouchat šum kazet
). 
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borek: vsechno jde, na Aukru si muze koupit original CD radio s pripojeim na display. Tcyni jsem poridil 206ku s kazetak bez displaye, display ted ukazuje dat, cas, teplotu a ma SONY na CD...vsechno jde, neni treba zavidet.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Míla001: no nevím proč sou mpš špatné a kvalita??? Co máš v autě za hifi komponenty, že seš schopen tak razantně porovnat kvalitu audio cd a mp3
Na sériových kroplátkách je rozdíl neznatelnej

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94