Dneska som si kupil taku tu kombo skrabko-metlicku za paradnych 45 Kc v Globuse.. a ked som uz chodil pomediz regale - vsimol som si STP Diesel Treatment with Antigel (pouzivam ho kazde 3 tankovania).. zarazila ma cena 129 Kc, vsade inde ho clovek pod 159 nedostane.. a neviem ci je to placebo, ale aj na nule to startuje velmi pekne, nehuci a uz po km to ma prijemny tah. STP sice nevyhralo test aditiv, ale myslim ze vo vsestranosti je jednotka. mozem len odporucat. Z mojej skusenosti staci raz za 3 plne nadrze, obsah rozdelime na 2 casti a po cca 20 l vzdy nalejeme polovicu
http://www.petrol.cz/download/Test_aditiv.pdf
teraz som si bol trochu zablbnut na parkovisku pred VUT. Na palackeho vrchu napadlo tak 10cm smehu, takze som si skusil rozbiehanie sa v kopci, prudke brzdenie, korekciu smyku.. proste supr.. na ceste naspat som si v 60 poriadne dupol na brzdu - ABS ma neprijemny zvuk ale pomaha. a samozrejme, zimne pneu Kleber Krisalp HP ma opat znova nesklamali, su to co si pamatam z fiesty
Pre tych co este neprezuli - sup, rychlo prezuvat.. ono sa ten sneh sice roztopi ale zima ostane