hodiny

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
TIR
*
Příspěvky: 21
Registrován: 05 led 2006, 12:37
Bydliště: Jižní Čechy

hodiny

Příspěvek od TIR »

Nevite někdo, jakým zpusobem se nastavujou hodiny (sonata r.v.93) nějak se mi to povedlo, ale už nevím jak, tak poradte...
Reklama
 

Uživatelský avatar
Jafman
*
Příspěvky: 25
Registrován: 18 srp 2005, 01:30
Bydliště: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Jafman »

:idea: v pravo, vedle displeje s hodinama jsou tri tlacitka pro nastaveni casu.Nekdy nejdou prstem poradne zamacknout a to pak staci si necim vypomoct :)
Sonata 93
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No 93-jka to má pěkně hloupě vymyšlený- nevím jestli je to chyba jen té mojí, nebo jestli je to i u ostatních. Tlačítko R minuty resetuje na nulu. Tlačítkem M nastavíš minuty. Hodiny nastavíš pěkně hloupě a to tak, že pokud nastavené minuty ukazují do 30 a zmáčkneš R - minuty se vynulují a nastavená hodina zůstává. Pokud minuty nastavíš přes 30 a zmáčkneš R minuty se vynulují a hodiny se posunou o jednu dopředu.
Např. na hodinách je nastaveno 12:00. Pokud chci nastavit 1:00. namačkám na hodinách tlačítkem M 12:31 a zmáčknu R. na displeji pak naskočí 1:00. Hodiny mají pouze 12 hodinový cyklus. Nevím jestli já sám mám hodiny rozbité, ale jinak než popsaným způsobem nastavit nejdou. Pro upřesnění mluvím o Sonatě 93 - hranatý model, před face-liftem.
Uživatelský avatar
TIR
*
Příspěvky: 21
Registrován: 05 led 2006, 12:37
Bydliště: Jižní Čechy

Příspěvek od TIR »

Jojo,to je přesně ten podivnej system nastavovaní. Už si vzpomínám, že jsem to taky takhle dělal. Co naděláš holt korejci dělaj vše trošku jinak
Sonata 2.0i 16V r.v.93 plná palba== luxus za malej peniz
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mimochodem, vidím, že máme stajné auto. Kdyby jsi potřeboval v garáži mám přebytečný zadní tlumič výfuku s 90 mm chrom koncovkou (na autě mám sportovní Remus) a taky mám dva funkční motorky antény bez prutu. Jen kdyby jsi měl náhodou zájem.
Odpovědět

Zpět na „SONATA“