Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No zkus se podívat do tématu v pokecu kdo má kolik najeto km. Já osobně mám 178000 a motor je skoro jak novej. Při výměně rozvodů byl na testeru a oproti novýmu motoru má minimální odchylky, žádnej únik oleje, motor je úplně suchej, to samý převodovka. Motorově bych se vůbec nebál. Ani brzd, řízení, vše mám jak nové i při tolika najeto. Spíš bych zjistil, co je po výměně. Tlumiče, nápravy a takový ty věci co časem odcházejí. Pořádně to prohlídni, pokud máš možnost nejlepší je auto zkouknout na zdviži a nechat projet na válcích co maj na STK. Nenapsal si, jakou to má výbavu..Anonymous píše:okolo kila,radsi min,nevim co vydrzi.je to asi vo neco lepsi jak felda.
Projdi si to potom v klidu celý naše forum a uvidíš sám!lada píše:je na netu v sauto v autobazaruprisecna v ceskym krumlove,jukni na to jestly muzes?me ustne lidi vodrazujou vod korejce,ale mam na to svuj nazor a tak sbiram informace vsude,kde je to mozny.zatim dik a mej se.musim uvolnit net dceri.jeste se vratim.lada.
Nevím jestli si to pamatuju dobře, ale tenhle časák udělal z Accenta chudáka. Psaly tam spoustu závad, mimochodem ani jednu jsem u sebe nespozoroval.black_sheep píše: Docela fer jsou testy na www.autohit.cz, alespon myslim, nechce se mi to ted overovat..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |