Moraváci uděláme nějakej mini srázek ???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ale aut je tam dost. To vim bo tam jezdim uz par let
No velke parkoviste je u Tesca smerem na Otrokovice. A ten autobusak nebo aj to podzemni parkoviste v Interspar taky neni spatny napad. Tak ja nevim mi je to jedno kde se sejdem hlavne at se dobre pobavime

Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- Reklama
No v reálu je to opravdu jinak. Aut je tady fakt celkem dostatek.... Jak říkal Tringi tak by to šlo pod tím kinem nebo u Tesca, tam jsou dost veliké parkoviště, to je fakt. Ale já bych se přikláněl k tomu Intersparu, páč je to kryté, takže případná nepřízeň počasí nás nijak neohrozí... Jak bude chvilinka času tak sem hodím fotomapu. A ten termín bysme mohli odhlasovat, třeba.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
za to tebe jsem ještě neviděl ato jsem z poruby...i když sonatek potkavam hodně no...možna někdy uvidiš ty mě tak zalikej SOS xenonama... 
Naposledy upravil(a) Selshig dne 18 led 2008, 11:38, celkem upraveno 1 x.
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
jo jo zablikam. ja bydim na podrouzkove jak je to nove multifunkcni hriste naproti jantaru. tam furt parkuji. a kde bydlis ty?Selshig píše:za to tebe jsem ještě neviděl ato jsem z poruby...i když sonatek potkavam hodně no...možna někdy uvidiš ty mě tak zalikej SOS xenonama...
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.