uvažuji o koupi couvací kamery Pioneer ND-BC2 k AVIC 3. Máte někdo nějaké zkušenosti?
Podle obrázku to vypadá, že se montuje mezi panty 5. dveří, což mi přijde praktičtější než montáž do nárazníku.

Moderátoři: miooo, Moderátoři
Engineer píše:Vyzera to dobre ale zaroven to na mna krici: Utrhni maVazne sa mi to zda ako velmi zranitelna cast na kufri... viem aky su spoluobcania tak uz len koli tomu by som to nedaval... Moj nazor.
BTW co stoji taka vecicka?
No mě to taky přijde docela pálka, protože PC kamery se dají koupit za pakatel a osobně v nich nevidím žádný rozdíl. Takže jsi mne mile potěšil!zdenek76 píše:tak to je pálka jak sviňa, vnitřní kamera s nočním viděním vychází na cca 400,- Kč
venkovní pak do 600,-. Pak jsou sety kamera+6" lcd v zrcátku kolem 2.500 Kč anebo to stejný ale navíc jsou k tomu i parkovací senzory a v zrcátku se ukazuje vzdálenost od překážky, tento set vychází kolem 3.000 Kč.
Já mám druhým rokem verzi venkovní kamery v nárazníku + 7" monitor ve vnitřním zrcátku a pohoda. Kamera odolává i výletům do terénu.
Tak to je hustý ta verze s parkovacíma senzorama by mě zajímala určitě nahoď nějaký odkazzdenek76 píše:tak to je pálka jak sviňa, vnitřní kamera s nočním viděním vychází na cca 400,- Kč
venkovní pak do 600,-. Pak jsou sety kamera+6" lcd v zrcátku kolem 2.500 Kč anebo to stejný ale navíc jsou k tomu i parkovací senzory a v zrcátku se ukazuje vzdálenost od překážky, tento set vychází kolem 3.000 Kč.
Já mám druhým rokem verzi venkovní kamery v nárazníku + 7" monitor ve vnitřním zrcátku a pohoda. Kamera odolává i výletům do terénu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |