napsat spatne zkratku DTD, to je jeste  v pohode...ale nazvat drevo trevem a drevotrisku trevotriskou, kdyz s tim denne pracujes, to uz je na povazenou.
  napsat spatne zkratku DTD, to je jeste  v pohode...ale nazvat drevo trevem a drevotrisku trevotriskou, kdyz s tim denne pracujes, to uz je na povazenou.Muj tata je subar a spravuje suby

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 napsat spatne zkratku DTD, to je jeste  v pohode...ale nazvat drevo trevem a drevotrisku trevotriskou, kdyz s tim denne pracujes, to uz je na povazenou.

)
)
jo preklep srryrom4n píše:nechtěl jsi napsat DTD?
sem zvedavy na foto toho plata , to plechove plato co je na lantre bude maras dost prycrom4n píše:No, fotky jsem ještě nenadělal, ale dnes jsem pokusně zkusil dát plato do auta a zapojit přes zes. Doma mi ta sestava dávala uplně neuvěřitelně, krásně prokreslenej zvuk a mohutný bass, stačilo plato jen šikovně opřít o zeď. Tohle auto asi nemá rádo hudbu.. Výsledek - zvuk už není tolik barevný, ikdyž je čistý a o basech se moc mluvit nedá - zklamání... Takže jak budu mít zapojené všechny repra přes zesik, říznu pásmovou propust minimálně od 80Hz a budu to zase "kouřit" přes SW... Bez něj to prostě nejde

Hardcam píše:Rom4n: lantra je uzavreny sedan, ne? O hudbe a Lantre jsem tu toho napsal uz dost...efekt u sedanu nikdy nebude tak dobry jako u HB.
 jako ze svuk nebude moc dobry jo?
 jako ze svuk nebude moc dobry jo?aha no v pohode treba jak budes mit foto toho cos udelal tak hod sem link ja jsem nasel jednoho co tlumil lantrurom4n píše:dobrý je, ale musíš použít subwoofer. Dlouho jsem jel jen přední dveře a sub.. Ale teď to celé předělávám a chci mít i zadní.. Už jsem přes to dal i původní plato s tapecí.... Tím se to dotěsní pěkně až k oknu, takže teď se uvidí, jak to vyzkoušim, dám vědět. Ale asi mě ukamenuješ :oD Já nevyfotil to plato a nacpat na to zpět tapecí a protáhnout ho za ty pitomý okraje sedačky byl hotovej porod - a když je teď skoro o 2 cm vejš, o to větší porod to byl ho tam nacpat, protože prostor se směrem nahoru zužuje
 tak to je paráda!!! Mít tu svou v dokonalym stavu, tak se taky na takovou přestavbu vrhnu. Bohužel nejsem první majitel, takže je to místy na karoserii znát a něco takového by se už asi nevyplatilo
 tak to je paráda!!! Mít tu svou v dokonalym stavu, tak se taky na takovou přestavbu vrhnu. Bohužel nejsem první majitel, takže je to místy na karoserii znát a něco takového by se už asi nevyplatilo 
 . Problém byl v tom, že jsem to včera netrpělivě zkoušel, když to nebylo dotažený a nahoře s původním platem. To dřevěné je asi 15 čísel od okna kratší, kdyby bylo velikosti původního, nenarval bych ho tam už jen z důvodu, že to originální musim pěkně ohnout, abych ho dostal na místo. A to by se dřevem nešlo ;o). Jak jsem tam dal to původní nahoru, tak se překryly díry v poslední řadě plechu (místo, kam dřevěné nezasahuje). Takže teď to dává čistě a s akustickym tlakem. Ty dva 16ctkový repráky dokážou rozechvět přední sedačky a máznout zpětné zrcátko 8o) Ale SW mě stejně nemine...
. Problém byl v tom, že jsem to včera netrpělivě zkoušel, když to nebylo dotažený a nahoře s původním platem. To dřevěné je asi 15 čísel od okna kratší, kdyby bylo velikosti původního, nenarval bych ho tam už jen z důvodu, že to originální musim pěkně ohnout, abych ho dostal na místo. A to by se dřevem nešlo ;o). Jak jsem tam dal to původní nahoru, tak se překryly díry v poslední řadě plechu (místo, kam dřevěné nezasahuje). Takže teď to dává čistě a s akustickym tlakem. Ty dva 16ctkový repráky dokážou rozechvět přední sedačky a máznout zpětné zrcátko 8o) Ale SW mě stejně nemine... Ještě dopěchuju škvíry kolem repráků (nejspíš vatou) a pak na přišroubované původní plato do desky dám v místech repráků překrývací zátěžák
 Ještě dopěchuju škvíry kolem repráků (nejspíš vatou) a pak na přišroubované původní plato do desky dám v místech repráků překrývací zátěžák   Navíc škvíru pod oknem nechám určitě jednak kvuli tomu, aby to luftovalo a pak aby subwoofer v kufru příliš netlačil na repráky v platu
  Navíc škvíru pod oknem nechám určitě jednak kvuli tomu, aby to luftovalo a pak aby subwoofer v kufru příliš netlačil na repráky v platu 

Ikdyž stejné desky, co jsem viděl v OBI byly značené jako DTD. Každopádně ikdyby to byla "jen" dřevotříska, když ořízneš repra od 120Hz a zbytek doženeš přes SW, tak 120Hz tou deskou už tolik nevybruje, takže by se repra uvolnit neměly. Mám je chycené 8mi dlouhými vruty
  Ikdyž stejné desky, co jsem viděl v OBI byly značené jako DTD. Každopádně ikdyby to byla "jen" dřevotříska, když ořízneš repra od 120Hz a zbytek doženeš přes SW, tak 120Hz tou deskou už tolik nevybruje, takže by se repra uvolnit neměly. Mám je chycené 8mi dlouhými vruty   . To rouno není špatný nápad, v pátek jsem od vaty hned upustil, když jsem to zkoušel a zjistil, že je to totální konina. Nakonec jsem sehnal parádní materiál (vypadá to jako šedý molitan), původně vystýlka z nějakých PC nebo monitorů.. Chystám se napěchovat proužek přesně do tý původní plechový kapsy a pak už nemusím řešit nějakou škvírku v platu u okna, která stejně ústí k té kapse. Jak bude příležitost, vrhnu se na to a fotka bude
 . To rouno není špatný nápad, v pátek jsem od vaty hned upustil, když jsem to zkoušel a zjistil, že je to totální konina. Nakonec jsem sehnal parádní materiál (vypadá to jako šedý molitan), původně vystýlka z nějakých PC nebo monitorů.. Chystám se napěchovat proužek přesně do tý původní plechový kapsy a pak už nemusím řešit nějakou škvírku v platu u okna, která stejně ústí k té kapse. Jak bude příležitost, vrhnu se na to a fotka bude   Každopádně se už moc těším....
 Každopádně se už moc těším....| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |