vykašlal. Asi zapomněli, že nejsou na trhu sami... Ale určitě bych to s nimi řešil zrovna tak jako ty.
 vykašlal. Asi zapomněli, že nejsou na trhu sami... Ale určitě bych to s nimi řešil zrovna tak jako ty.Chtělo by to nějakou odplatu, něco co má hloubku. Třeba se jim vykakat před vchod....

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
 vykašlal. Asi zapomněli, že nejsou na trhu sami... Ale určitě bych to s nimi řešil zrovna tak jako ty.

možná je nakonec budu muset překvapit já
 možná je nakonec budu muset překvapit já  když to tady vidím a posbírám naše a Vaše zkušenosti se servisem Hyndai, myslím že to udělá hezký PR článek
 když to tady vidím a posbírám naše a Vaše zkušenosti se servisem Hyndai, myslím že to udělá hezký PR článek 
 .
 . .. hlavní důvod proč kupuji nova auto je, abych neměl starosti a investice se servisem. Pokud ale vidím, že
 .. hlavní důvod proč kupuji nova auto je, abych neměl starosti a investice se servisem. Pokud ale vidím, že   servisní síť nefunguje na 100% a HMCZ je to zatím jedno, klidně se má situace nebo podobná může někde jinde opakovat a nikde se nedovolám. Takže zatím je pro mě nemyslitelné koupit
 servisní síť nefunguje na 100% a HMCZ je to zatím jedno, klidně se má situace nebo podobná může někde jinde opakovat a nikde se nedovolám. Takže zatím je pro mě nemyslitelné koupit   . Snad mě HMCZ nějak mile překvapí, což už ale moc nevěřím
 . Snad mě HMCZ nějak mile překvapí, což už ale moc nevěřím 
 .
 . .
 . Doporucis nejaky dobry servis v Plzni? Ted uz asi vim, ze Sramek to nebude
 Doporucis nejaky dobry servis v Plzni? Ted uz asi vim, ze Sramek to nebude   Nebo jakykoliv co je nejbliz  Klatov. Diky předem za odpověď
 Nebo jakykoliv co je nejbliz  Klatov. Diky předem za odpověď  
 , ze budou prodavat auta jen JAKO
 , ze budou prodavat auta jen JAKO  
 koupit a nebo nekoupit.
  koupit a nebo nekoupit. 
  jak tu někdo psal , všechno špatné je pro něco dobré a jsem rád, že jsem se nakonec této značce neuvázal.
 jak tu někdo psal , všechno špatné je pro něco dobré a jsem rád, že jsem se nakonec této značce neuvázal. 
 .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |