Na stránkách hyundai.cz jsem našel nabídku referenčního vozu I40 u auto Šrámek v Plzni, včera domluvil rezervaci a testovací jízdu s tím, že dnes přijedu s hotovostí. Dnes vzal sebou 430 tisíc a vyrazil směr Plzeň, s prodejcem provedl testovací jízdu, která proběhla dobře a na auto jsme si plácli. Prodejce požádal o 15minut na připravení dokladů umytí auta atd. a já si dal cigaretu, ale během této doby se situace zcela změnila. Když jsem se za 15minut vrátil, prodejce mě oznámil, že za ním přišel pan majitel s tím, že auto již nechce prodat. A důvod ? Když už má na autě prodělat, tak ho chce prodat jen někomu z Plzně, aby auto u nich servisoval. Ještě jsem požádal prodejce zda by mohl pan Šrámek sejít dolů, abychom to probrali, toto mu také odmítl a tuto slušnost nenašel. Tak jsem si vzal svých pět švestek, teda bylo jich víc
  Na stránkách hyundai.cz jsem našel nabídku referenčního vozu I40 u auto Šrámek v Plzni, včera domluvil rezervaci a testovací jízdu s tím, že dnes přijedu s hotovostí. Dnes vzal sebou 430 tisíc a vyrazil směr Plzeň, s prodejcem provedl testovací jízdu, která proběhla dobře a na auto jsme si plácli. Prodejce požádal o 15minut na připravení dokladů umytí auta atd. a já si dal cigaretu, ale během této doby se situace zcela změnila. Když jsem se za 15minut vrátil, prodejce mě oznámil, že za ním přišel pan majitel s tím, že auto již nechce prodat. A důvod ? Když už má na autě prodělat, tak ho chce prodat jen někomu z Plzně, aby auto u nich servisoval. Ještě jsem požádal prodejce zda by mohl pan Šrámek sejít dolů, abychom to probrali, toto mu také odmítl a tuto slušnost nenašel. Tak jsem si vzal svých pět švestek, teda bylo jich víc  a jel s pocitem návštěvy podřadného autobazaru zpět.
 a jel s pocitem návštěvy podřadného autobazaru zpět. Pokud někdo postrádá profesionalitu, dodržení své nabídky a slova, což vnímán u autorizovaného servisu jako na prvním místě, je pro mě v kategorii neseriózního prodejce. Pro mě je nepříjemný fakt to, že toto měl být náš první hyundai a když to porovnám s jednáním v servisu u mercedesu či forda kam chodíme, vážně zvažuji zda tyto peníze na auto neinvestovat do jiného výrobce :/ škoda
Milan
 jako taková je v tom zcela nevině a nemůže za chování jedinců. Nejhorší na tom je fakt, že kvůli takovým lidem dostává většinou
 jako taková je v tom zcela nevině a nemůže za chování jedinců. Nejhorší na tom je fakt, že kvůli takovým lidem dostává většinou  
 velice zvláštní
 velice zvláštní   Promiň, vím, že jsi naštvaný, jen to trochu zlehčuji
 Promiň, vím, že jsi naštvaný, jen to trochu zlehčuji  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

Ikdyz ze zakaznicke podpory to tu taky ctou . Tohle by je urcite zaujalo
 Ikdyz ze zakaznicke podpory to tu taky ctou . Tohle by je urcite zaujalo   Pokud to teda uz necetli
 Pokud to teda uz necetli

.
 .