no s tím parkováním, nevím nevím nejsou tam žádné obchody v okolí, jen fabrika-žádný vchod či vjezd, zleva kopec, parkoviště je až za zatáčkou u nádraží a dalších 100m je ulice s obchody a službami, spíš bych řekl že do něj ta SX4 malinko ťukla a proto odbočil vpravo do toho sněhu. Samo jsem měl štěstí, že tam místo bylo a nebyl tam žádný sloupek nebo tak, ale připadalo mi férovější si svojí chybu (nereagoval jsem na brzdy toho Subaru, ale až na ty SX4) vyžrat sám, než zničit někomu auto.
Je možný, že ten v Subaru chtěl odbočit vlevo do toho kopce ale tam jelo dolů to bílé auto a i on to nedobrzdil a zůstal stát zcela nesmyslně na silnici, - blinkr vlevo jsem neviděl ...... až skoro když stál dal asi blikačky.....
Kdybych byl já na místě toho Subaru, určitě bych nejdřív dal blinkr(ať vlevo na odbočení či na parking vpravo) pak 2x ťukl na brzdu a teprv pak bych začal zpomalovat, Klidně v případě, že bych zajížděl do toho sněhu vpravo na parking nebál bych se na konečnou fázi dát i blikačky..... Pokud dělám nějaký manévr, snažím se být co nejvíc čitelný, aby ti za mnou věděli co chystám.......
Tak jsem včera absolvoval nehodu s . Nebyl jsem účastník, ale v Praze na Plzeńské tak asi kolem 17. hodiny jedna dáma vysoká asi tak 2 metry a blondýna strčila krásnou novou Hyundai Elantru (ale už se to taky asi neporodává) čumákem před tramvaj č. 9 při odbočování doleva. Rána jako z děla. Stál jsem akorát v té tramvaji vepředu za řidičem, a koukal přímo na to, jak se to stalo. Tramvaják ani moc nebrzdil, jen trošku, jinak by mu popadali lidi. Bylo to bez zranění osob.
No ta Elantra bude potřebovat novou přední kapotu, masku, nárazník, světlo, LP blatník, LP kolo a moc bych nedal za to, že i řízení a LP poloosu. Jestli bude muset vytahovat skelet na levém podběhu se poznat nedalo, ale určitě to auto půjde opravit. Tramvaj bude potřebovat nový plast na pravém předním rohu a lak na krytu podvozku. Doprava nestála snad ani 5 minut. Do 4 minut přijela nehodovka od Dopravního podniku, nafotila to, osprejovala konečné postavení, dodala náhradního řidiče a jelo se dál. Původní řidič zůstal pro řešení s policajty na místě, ti budou tu tramvaj šetřit jen asi jako chiméru.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva