No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše:Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepujeKámen_Dave píše:Jak to mýslíš???![]()
![]()

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše:Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepujeKámen_Dave píše:Jak to mýslíš???![]()
![]()
![]()
![]()
Pajk píše:Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše: Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pajk píše:Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše: Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |