Jasně, koupit si ho nepůjdu, ale ten nápad oceňuju, vtipných reklam je čím dál méně - bohužel
 Jasně, koupit si ho nepůjdu, ale ten nápad oceňuju, vtipných reklam je čím dál méně - bohužel  .
 .Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 Jasně, koupit si ho nepůjdu, ale ten nápad oceňuju, vtipných reklam je čím dál méně - bohužel
 Jasně, koupit si ho nepůjdu, ale ten nápad oceňuju, vtipných reklam je čím dál méně - bohužel  .
 .

končí vše pořízením auta - já fakt nemám problém s autem a přístupem servisu
 končí vše pořízením auta - já fakt nemám problém s autem a přístupem servisu   

, tak jdu znova do Hyu (cena, záruka, přístup...)
 , tak jdu znova do Hyu (cena, záruka, přístup...) 
  změní jeden z těchto faktorů, tak samozřejmě zvážím nákup značky jiné. Proč ne? Ostatně doteď sem vlastně neměl dvakrát po sobě stejnou značku...
 změní jeden z těchto faktorů, tak samozřejmě zvážím nákup značky jiné. Proč ne? Ostatně doteď sem vlastně neměl dvakrát po sobě stejnou značku...  
 , alespoň v ČR pod vedením VeVerky, se soustředí jen na prodeje, poprodejní služby na přiměřené výši prostě nejsou. Mnohde to napraví samotní lidé v servisech, ale obecný průměr je fakt dost špatný.
 , alespoň v ČR pod vedením VeVerky, se soustředí jen na prodeje, poprodejní služby na přiměřené výši prostě nejsou. Mnohde to napraví samotní lidé v servisech, ale obecný průměr je fakt dost špatný. , než oslavným kampaním na nejkvalitnější značku a její nejkvalitnější vozy!
 , než oslavným kampaním na nejkvalitnější značku a její nejkvalitnější vozy!Hyundai Centrum PrahaFISHkaa píše:Já ti nevím, mě ceny servisu přijdou srovnatelný (v dané kategorii auta)...
bych si dovolil opravit na ... možná se nebojí, ale bát by se měl !Mr. HYUNDAI píše:... možná se nebojí, ale taky by možná měl začít!
 3 dny stará zpráva a já váhám jí sem vložit aby zase nebyly keci a pak takové faux pas
 3 dny stará zpráva a já váhám jí sem vložit aby zase nebyly keci a pak takové faux pasHardcam píše:Zname no, stacilo cist tri prispevky pred tvym
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |