Je zajímavé, jak je v každém autě úplně jiná spojka ... v i30 je výrazně tužší...
Něco málo jsem dnes psal ve svém vlákně

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

teda bohuzial zatial iba kilometrami
 teda bohuzial zatial iba kilometrami   Riesim teraz dilemu ohladne vozenia 4 bicyklov na kratke/stredne trasy. Z nosicov na strechu mam trochu ...respekt... ked to u niektorych ludi vidim ako im to plapola mam chut ich snazim obehnut aj po krajnici
  Riesim teraz dilemu ohladne vozenia 4 bicyklov na kratke/stredne trasy. Z nosicov na strechu mam trochu ...respekt... ked to u niektorych ludi vidim ako im to plapola mam chut ich snazim obehnut aj po krajnici   Druha alternativa je tazne (ktore zatial na aute nemam) a jeho jedina vyuzitelnost by zatial bola asi iba na ten nosic bikeov. Co sa tyka ceny akcie: lepsie nosice na strechu odhadujem na cca 120Eur/kus, potrebujem 4, takze cca 500... Nosic na tazne tiez zhruba 500, ostava montaz tazneho.... tam sa asi od typu... ratam tak 300-500. Ake siroke priecniky treba pri montazi 4 bikov na strechu? Ja mam thule wingbar, tie maju vyuzitelnu cast profilu cca 79cm, to sa mi zda na 4ks nosicov dost malo.
  Druha alternativa je tazne (ktore zatial na aute nemam) a jeho jedina vyuzitelnost by zatial bola asi iba na ten nosic bikeov. Co sa tyka ceny akcie: lepsie nosice na strechu odhadujem na cca 120Eur/kus, potrebujem 4, takze cca 500... Nosic na tazne tiez zhruba 500, ostava montaz tazneho.... tam sa asi od typu... ratam tak 300-500. Ake siroke priecniky treba pri montazi 4 bikov na strechu? Ja mam thule wingbar, tie maju vyuzitelnu cast profilu cca 79cm, to sa mi zda na 4ks nosicov dost malo. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ale
  ale   ma v tomto sklamal uz aj s elektronikou okien - ta je tiez zapojena samostatne a nie na zbernici s RJ.
 ma v tomto sklamal uz aj s elektronikou okien - ta je tiez zapojena samostatne a nie na zbernici s RJ.  alebo niekde inde? Nemam problem si to spravit aj sam, ale aspon u nas k tomu treba certifikat o instalacii pre zapis do TP, takze smola ..
  alebo niekde inde? Nemam problem si to spravit aj sam, ale aspon u nas k tomu treba certifikat o instalacii pre zapis do TP, takze smola ..](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ty mi vystavili potvrzení o montáži, na STK jsem nemusel, jen nechat zapsat do TP.
  Ty mi vystavili potvrzení o montáži, na STK jsem nemusel, jen nechat zapsat do TP.
 Ale ja to zasa nemam v plane tak casto tyrat, nemyslim, ze by so to zodral...
 Ale ja to zasa nemam v plane tak casto tyrat, nemyslim, ze by so to zodral...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |