výměna halogen.žárovek za LED - Canbus ?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna halogen.žárovek za LED - Canbus ?
idam.i: Moc nerozumiem. To akoze dobastlene LED do paraboly zo svetla urobia LED Matrix? Moj prispevok bol o tom, ze Minko pisal, ze po vyskusani lediek su halogeny ako sviecky na torte a ja som s tym (myslim celkom opravnene, na zaklade skusenosti) nesuhlasil. Asi tu nikto neriesi spickove led matrix reflektory, ktore do i30 nejdu objednat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Som si všimol,že sa ti to občas stáva.Neva.
Prečítaj ešte raz citovaný text v danom príspevku,kde Minko tvrdil že kto vyskúša led už mu halogeny hoci upravené,nestačia a ty si odporoval že máš na motorkách inú skúsenosť.
Prečítaj ešte raz citovaný text v danom príspevku,kde Minko tvrdil že kto vyskúša led už mu halogeny hoci upravené,nestačia a ty si odporoval že máš na motorkách inú skúsenosť.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Minko píše: ↑čtv kvě 29, 2025 1:16 pm
Za mna moze clovek skusat halogen aky chce, jak raz vyskusa ledky, jazda s halogenom je potomako svietenie si tortovymi svieckami.
v Tucsonovi su LED od vyroby (stretavacie/dialkove)
v CB500x su LED od vyroby (stretavacie/dialkove)
Minko pisal v suvislosti s temou o prestavbovych LED ktore nahradia halogenovu ziarovku v povodnom svetle. Ak som to pochopil zle, snad ma opravi
pisal som aj o vlastnej konverzii schvalenymi a udajne kvalitnymi LED Osram Nighbreaker Gen2 a popisal som o vlastnu skusenost s Jumperom (ktory ma bezne paraboly) a ano napisal som aj vlastnu skusenost, ze holt zalezi od reflektoru ako takeho a uviedol som porovnanie u dvoch domacich motoriek, ze nie vzdy ani origo LED zastavba (tz nie konverzia) podava lepsie vykony ako dobre navrhnuty parabolicky reflektor s kvalitnou halogenovou ziaovkou. Pochopitelne sa prestavbova LED moze v roznych parabolach spravat rozne. Vzhladom k tomu, ze pre i30 (aj pre tie modely majuce cocku a nie parabolu) NIE JE schvalene pouzitie Osram LED nighbreaker je to proste nelegalna uprava (co samozrejme v krajine, kde ludia jazdia zo zaslepenymi EGR a vykochanymi DPF nie je asi problem)
zoznam schvalenych atestov na pouzitie na vozidlach: https://look.ams-osram.com/m/279bdebe1f ... les-EN.pdf
Ty iadam prijdes do diskuzie o i30 a zacnes pisat o maticovych / matrix led. Preto som napisal, ze tomu nerozumiem
Za mna moze clovek skusat halogen aky chce, jak raz vyskusa ledky, jazda s halogenom je potomako svietenie si tortovymi svieckami.
v Tucsonovi su LED od vyroby (stretavacie/dialkove)
v CB500x su LED od vyroby (stretavacie/dialkove)
Minko pisal v suvislosti s temou o prestavbovych LED ktore nahradia halogenovu ziarovku v povodnom svetle. Ak som to pochopil zle, snad ma opravi
pisal som aj o vlastnej konverzii schvalenymi a udajne kvalitnymi LED Osram Nighbreaker Gen2 a popisal som o vlastnu skusenost s Jumperom (ktory ma bezne paraboly) a ano napisal som aj vlastnu skusenost, ze holt zalezi od reflektoru ako takeho a uviedol som porovnanie u dvoch domacich motoriek, ze nie vzdy ani origo LED zastavba (tz nie konverzia) podava lepsie vykony ako dobre navrhnuty parabolicky reflektor s kvalitnou halogenovou ziaovkou. Pochopitelne sa prestavbova LED moze v roznych parabolach spravat rozne. Vzhladom k tomu, ze pre i30 (aj pre tie modely majuce cocku a nie parabolu) NIE JE schvalene pouzitie Osram LED nighbreaker je to proste nelegalna uprava (co samozrejme v krajine, kde ludia jazdia zo zaslepenymi EGR a vykochanymi DPF nie je asi problem)
zoznam schvalenych atestov na pouzitie na vozidlach: https://look.ams-osram.com/m/279bdebe1f ... les-EN.pdf
Ty iadam prijdes do diskuzie o i30 a zacnes pisat o maticovych / matrix led. Preto som napisal, ze tomu nerozumiem
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Mal som na mysli normalne led od vyroby, nie dostavby. Inak do i20 som si objednal predvcerom ledky hb3 dam vediet ci to bude lepsie ked pridu.
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Chlapi,kde nájdem číslo svetlometu ?
Hyundai i30 HB 1.5 DPI 2022 social edition
Otevři kapotu a na plastovém krytu světlometu jsou ta čísla vylisovaná. Jsou hned vidět.