Tak jsem si ještě jednou přečetl tvůj poslední příspěvek -
"optal ses někdy nečelnů co by chtěli na srazu dělat a nebo s náma najít řešení?..nic...seš kong jaxsvińa..doma si z tebe možná sednou na prdel ale tady neuspěješ

meleš tady vo svej rodině která nikoho nezajímá a opět nic přínosného k diskuzy
tvoje rádoby intelektuální keci už nikoho nebavěj...
stále od tebe čekám něco k vjeci-tudíž něco o řešení problému na srazech..jak to řešit,esli s tím něco hodláš vůdče něco dělat
ale koukám,že na to odpověd nemáš..
asi opovrhuješ nebo co?
ještě mě prosím tady napiš jak sem trapnej a jednoduchej a každej si udělá obrázek už sám..
zatahuješ do to osobní vjeci možná tvojí předčasnou ejakulaci nebo co..ale to nikoho nezajímá..
zajíma nás odpověd ..

"
Většinou nejsem více sprostý než průměr obyvatel zdejší zemičky ale nyní skutečně musím zareagovat adekvátně k tvému příspěvku. Dělá mi to fakt trošku problém, ale když i kolega Espero použil
výraz hovorově znamenající vstupní otvor do rodidel ženy, domníván se, že bych i já mohl po určitém váhání snad taktéž stejný výraz použít. Proto bych tě chtěl požádat, Pepane běž již konečně do piče, neser se do HYUNDAICLUBU, je ti po něm hovno. Pokud na srazy, které pořádá HCCZ nechceš jezdit, nejezdi, nikdo tě tam za ruku netahá. Já fakt nejsem zvědavý na nějaké hádky ať již tady, nebo kdekoliv jinde, napsal jsi, že sedum lidí to tam nebavilo. No a co, tak se na nás příště vyserte, jeďte třeba do Slovinska nebo kamkoliv jinde. A mám tě opravdu, ale opravdu u prdele. Toto všechno píši jako soukromá osoba, nikoliv jako předceda HCCZ. To bych musel asi zabalit trochu jinak, výsledek by byl ale stejný.
Domnívám se, že jediná chyba je, že jsme moc slušní. Možná, kdyby tento příspěvek tady byl napsán již dříve ušetřili by jsme si zbytečnou diskusi.
Proto prosím, založ si svůj vlastní klub, nebo si udělej třeba betonové sousoší kývajících dětí, ale polib mi a celému HCCZ prdel.
Stačilo to? nebude zase příspěvek abych ti to vysvětlil?
A jen faktická připomínka, když tady Hard napadal Davida za češtinu, taky by sis mohl taky zopakovat základy, protože je to fakt z tvé strany hrůza.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.