http://www.autoforum.cz/bleskovky/hyund ... vani-foto/
A tohle už vypadá jako reál, dost se to i podobá tomu renderu co je o půl stránky vejš

Moderátor: Moderátoři

Předpokládal jsem,že vezmou předek z Velosteru-ten je pěkný,dravý...nemá chybu.Tohle,no..uvidíme,jak to bude vypadat ve finále
 Předpokládal jsem,že vezmou předek z Velosteru-ten je pěkný,dravý...nemá chybu.Tohle,no..uvidíme,jak to bude vypadat ve finále  .
 . je proti Genesisu v materiálech a zpracováni o světelná léta vpředu.Novější a dražší auto a takový materiálový a konstrukční děs-běs.
  je proti Genesisu v materiálech a zpracováni o světelná léta vpředu.Novější a dražší auto a takový materiálový a konstrukční děs-běs.  
   Ten test je přesně takový,jak vidím tohle auto i já-i ta nepochopitelně
 Ten test je přesně takový,jak vidím tohle auto i já-i ta nepochopitelně ](./images/smilies/eusa_wall.gif) chybějící paměť sedadla a plastový skřípající orchestr při jízdě jsou oprávněně kritizovány.
 chybějící paměť sedadla a plastový skřípající orchestr při jízdě jsou oprávněně kritizovány. 
 ).
). 
  jak som z aktualneho GC uneseny tak som z tohoto počinu znechuteny...
 jak som z aktualneho GC uneseny tak som z tohoto počinu znechuteny... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |