Odhad škody po nehodě.
Moderátor: Moderátoři
Re: Odhad škody po nehodě.
Tak, hit pro dnesni den.. telefonicky rozhovor s pojistovakem o tom, ze naraznik ano,ale ty pate dvere mi nemohl udelat on,ze uz jsem to mel.. tak jsem mu vysvetlil, ze jsem parkoval u obrubniku a ze on na nej vyskocil a vzal mi pate dvere.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Reklama
No potěš , tebe poškodí a ještě takové starosti. To aby jsi každý den fotil auto a nechal si to úředně ověřit na palici.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
se ti divim ze snim diskutujes,jasne mu rekni ze uz se snim odmitas bavit pokud bude vymyslet dalsi pi***iny a vse pujde soudni cestou a v pripade nejasnosti ktere vymysli at se obrati na tveho pravnika,pos*** se a uz nebude otravovat nebot bude bez odmen par**ant jeden pojistovaci,ku*** kam jsme to dospeli v tomto state
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Tákže, auto je opraveno, dneska ráno jsem si ho přebíral a cena opravy byla 76 tisíc korun
Z toho jsem já doplácel 1600,- jelikož ten likvidátor je opravdový tele a to co jsem s ním zažil(a ještě zažiju. protože mi ještě dluží 10000,- za náhradní auto) fakt stálo zato.
Nicméně, těch peněz navíc nelituju, z důvodů které nebudu veřejně vyhlašovat, ale řekněme, že jsem na tom neprodělal
Jinak Nubocar doporučuji všem, sice to někdy trošku zadrhávalo, ale to jde na vrub spíš pojišťovně.
Z toho jsem já doplácel 1600,- jelikož ten likvidátor je opravdový tele a to co jsem s ním zažil(a ještě zažiju. protože mi ještě dluží 10000,- za náhradní auto) fakt stálo zato.
Nicméně, těch peněz navíc nelituju, z důvodů které nebudu veřejně vyhlašovat, ale řekněme, že jsem na tom neprodělal
Jinak Nubocar doporučuji všem, sice to někdy trošku zadrhávalo, ale to jde na vrub spíš pojišťovně.
Hmm, zase další story o tom, co likvidátoři dovedou, to je děs, co má člověk starostí, když mu někdo trefí auto... Hlavně, ať ti to dobře dopadne s náhradou nákladů na náhradní vozidlo.
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
jo tu je aspon videt jaky je bordel v republice a v pojistovnach, kdyby to byla slusna pojistovna jako na zapade tak bez reci zaplati vse ,i vynalohy navic a pote by si to vymahala po svem klientoiv ktery ma sni pov.ruceni a zpusobil tu havarku.
holt jsme v cesku tak chuj s lidma, hlavne ze my mame zisky,hlasaj pojistovny a smejou se nam do k sichtu
meli bychom se vsichni domluvit a prestat jim platit ty jejich predrazene pojistky at padnou na hubu, ale to by je ten skurveny stat nesmel podporovat v ozebracovani slusnych lidi kteri jezdi bez nehod
holt jsme v cesku tak chuj s lidma, hlavne ze my mame zisky,hlasaj pojistovny a smejou se nam do k sichtu
meli bychom se vsichni domluvit a prestat jim platit ty jejich predrazene pojistky at padnou na hubu, ale to by je ten skurveny stat nesmel podporovat v ozebracovani slusnych lidi kteri jezdi bez nehod
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Radim Brožek
- **
Njn, jak má pojišťovna plnit...
Důležité je se nedat a podobného likvidátora poslat někam. Zkouší to všechny, naštěstí je zde obrana v podobě rozhodnutí ústavního soudu, na které když se odvoláte, tak předpokládám že zaplatí. Soud nemají šanci vyhrát a čím méně medializace, tím pro ně lépe.
K dispozici je i tento odkaz, kde je formulář pro pojišťovnu. Kdysi to bylo dostupné zdarma, třeba se to někdě na webu ještě zdarma válí.
http://www.dtest.cz/clanek-1921/vyvraci ... ho-vozidla
Důležité je se nedat a podobného likvidátora poslat někam. Zkouší to všechny, naštěstí je zde obrana v podobě rozhodnutí ústavního soudu, na které když se odvoláte, tak předpokládám že zaplatí. Soud nemají šanci vyhrát a čím méně medializace, tím pro ně lépe.
K dispozici je i tento odkaz, kde je formulář pro pojišťovnu. Kdysi to bylo dostupné zdarma, třeba se to někdě na webu ještě zdarma válí.
http://www.dtest.cz/clanek-1921/vyvraci ... ho-vozidla
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Jo ten formulář mám, na uložto.cz je atd..
Jinak o nálezu ústavního soudu jsem se mu zmínil, načež on mi řekl, že se to týká jednoho případu atd..
No, dneska mi přišlo 8 tisíc na účet, za vypůjčené auto.Mělo přijít 10.
Až budu mít všechny dokumenty, tak to dám na posouzeni na amortizace.cz a uvidíme.
Jinak o nálezu ústavního soudu jsem se mu zmínil, načež on mi řekl, že se to týká jednoho případu atd..
No, dneska mi přišlo 8 tisíc na účet, za vypůjčené auto.Mělo přijít 10.
Až budu mít všechny dokumenty, tak to dám na posouzeni na amortizace.cz a uvidíme.