A toto, to je skutečně radost, češtinář si pošmákne, jiní asi zvracejí.
Pište raději do Dikobrazu.
Proboha, alespoň trochu úroveň.
Vždyť jsme dospělí lidé a každý z nás má minimálně základní školu.
podle mě je háklub votom že poznám nový lidi a nebudu je soudit podle teho co píšou..že když budu mět cestu a čas tak se rád u nich zastavím na kus řeči a umejt si nohy že harte
pokecám s nima ofšem at je to tak nebo tak,ale nebu je urážet tím,že jím budu říkat,že sou trapný a jednoduchý..budu se snažit jím vyjít vstříc když můžu ...
ty lidi které znám dobře rád zvu ke mě na akce a i na pobyt ..rád je uvidím a pokecáme a vyslechneme obě strany s tím,že se snažíme najít cestu kudy to půjde...to myslím celkově...
hjundaj klub je pro mě šancí i zídskat peníze a proto když tady mám nějakej kšeft rád k tomu dodám bonus..nebo když to dlouho trvá a je to pro známeho tak tu maličkost jen pošlu..nic za to nečekám..nikho si nekupuue..sme přece v klubu kde nás pojí značka
tmelý nás značka tak vo autech kecáme ...
na srazu je rát uvidím a vím jak sníma jednat aniž bych je urazil a nadruhou stranu sem upřímnej
řešíme..dohadujeme se..ale snad v 99% se řešení najde.. utebe to bohužel nefunguje...
JÁ TI NEVÍM JESTLI I PO TOMHLE NEPOCHOPÍŠ?
POŠLI MĚ JEŠTĚ DO PÍČE A DOPRDEL A LÍBAT PRDEL..PROSÍM ted už je to fšem jasný co seš zač

A JEŠTĚ VYLÍZAT PÍČU TŘEBA

TO JÁ RÁT

Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.