Hele, ja v 15ti, v Chorvatsku. Tenkrat jsme chodili po "kolonade" a tu se zcicsta jasna objevily mlade ceske devy stejneho veku. Jelikoz rozumneli nasi konverzaci, otazali se, zda mame ohen. jakozto nekuraci jsme nemeli, ale co bychom neudelali pro prizen - zakoupili jsme i krabicku, i zapalovac. Inu, mrkli jsme do kapes, kolik kuna nam jeste zbyva a stacilo to, svete div se, asi na 9 litru vina, z cehoz jsem zhruba polovinu ja vypanakoval. Ten rodinej sklipek byl kdesi hodne vysoko nad obci, kde jsme pobyvali a nebyt kamarada, domu bych se nedostal. Napriklad jsem si cestou domu pry zakoupil zmrzlinu a vrazil si ji do obliceje, retarder jsem pojmenoval jako zebru a zcela nahodne jsem vytipovaval turisty, ktery oslovim. Tez jsem si nezapomnel zapalit cigaretu, ale videl me strejda, co sedel v jedne hospudce na "kolonade". A doma to zaclo, slo to ze me jak z ropnyho vrtu. Nebejt taty doktora, tak uz nejsem, protoze mi zapadl a udusil bych se vlastnima tema...ze jo...druhej den jsme meli absolvovat vylet. Tak ten jsme neabsolvovali...

ted nekdy, mozna dokonce dneska, to je 10 let...od ty doby piju tak, abych se o sebe dokazal postarat, popripade dojel autem domu
joke