Já ale jsem rozhodně pro, aby chodily do školy září - červen a prázniny (letní, podzimní, jarní) jsou od toho, aby si je užila celá rodina. Asi jsou tu ale tací, kteří mají volna neomezeně

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Kdyz ale nejste doma oba OSVC, pak se to tezko v praci vysvetluje, ze si beres 8 tydnu volnaidam.i píše: 16 črc 2023, 15:21 Každý si to zariadi ako vie.
No OVSČ by s tým nemal mať problém.Treba si to naplánovať .
Kde je vôla,je aj cesta.![]()
Souhlas, ale stale se uci podle 50 let starych pravidel a driv bude reforma penzi nez skolstvi
Nejde přece o to, mít volno celé léto, ale jet k moři ne na přelomu července a srpna, což je to nejhorší období po všech stránkách, ale třeba začátkem září.milosh píše: 16 črc 2023, 15:10
Já ale jsem rozhodně pro, aby chodily do školy září - červen a prázniny (letní, podzimní, jarní) jsou od toho, aby si je užila celá rodina. Asi jsou tu ale tací, kteří mají volna neomezeněSice jsem OSVČ, ale mít volno celý léto fakt není možné.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |