a muj k memu problemu jsem nasel pozitivni u devateho prispevku...ale bejvali majitel nechce

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
V technicaku psanej vubec nejsem...ale podle kupni smlouvy jsem majitel...a chci ho prodat a nic uz s tim nemitYurii píše:Nemusi, proste to auto nekomu prodej a az za tebou prijdou ze neplatis povinny ruceni nebo tak, tak na ne zamavej kupni smlouvou a maj smulu. To auto chces prodat na dily nebo proc ho mermomoci chces vyradit z evidence?
EDIT: no auto muze zrusit jen technicakovej majitel, proto resime to prehlaseni... kdyz auto neni napsany na tebe tak s tim neudelas nic.Ale dal ho prodat muzes.
Nemam to kde naskenovatSlavek8 píše:S prominutim ale vsecko sou to kraviny, pokud neni auto odhlasene, v kolonce ve VTP napsano prevod - odhlaseni tvoje jmeno tak to auto neni tvoje a ani ti nepatri, kupni smlouvu lze jednoduse zpochybnit, pokud majitel nahlasi kradez tak mas problem, tady proste nekdo udelal chybu a dost velkou, pokud je stejny majitel napsany i v kolonce odhlaseno tak to proste nekdo na urade podelal. Ty nic platit nemuzes protoze nejsi uveden jako majitel auta, to co je v kupni smlove jak sem psal lze zpochybnit, roztrham ji a reknu sem nic nepodepisoval, a nic nevim. pokud se k tomu takle stavi tak mu to auto odvez pred barak zabouchni mu tam SPZ a papiry a nazdar, at si to vyridi ted on jak chce. Posli mi prosim te sken z VTP na mejl diablo000111@seznam.cz, ti reknu vic, ja to dam mame ona tam pracuje a ta rekne co mas udelat
Ja ji rikal ze je to divny a prej nevi co na tom prave nechapu mas taky mejlaSlavek8 píše:Poslal sem ti mejl, tam to mas vsecko vesvetleny, proste to prodala v prevodu a s tim jsou problemy ne vsecky urady hraji na kupni smlouvu. Nechapu vubec, ze tak dlouho mela to auto a nebyla schopna ho na sebe napsat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |