Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Urcite nie tym 4-om
 Urcite nie tym 4-om 
O žádnou záruku ani o tu 5 roků... Je to totální blbost, jediná povinnost je dodržet garančky dle plánu, ale kde je děláš je úplně jedno.frawd píše:Nie je to tak, že neprídeš o zákonnú záruku (2 roky), ale prídeš o predĺženú záruku (ďalšie 3 roky)?
MICHAL77 píše:Každá značka má své zákazníky, kterým je toto stejně fuk. Připadá mi to dost podlé, ale když čtu o problémech s dílenským zpracovánímtak se ani tomuto typu reklamy nedivím.
Ono jednání s některýmí servisy co mají zastoupeníje parodie. Je pravda že X3 je už skoro veterán, ale na renaulta kterej je o 6 let starší seženu v autorizovaném servisu víc a nikdo mi tam neřekne že je to staré, ba naopak se optají zda jsem spokojenej atd....
 ked som mu povedal že som si kupil X3 1999  že to som si mal kupit račej feliciu, že sa ho už nezbavim a bude ma stat kopu prachov lebo nahradnych dielou je malo a su drahe.Bolo to dost blbe, ja som sa chcel pochvalit prvym autom človeku čo predava tu istu značku a on ma hnet zarmutil
 ked som mu povedal že som si kupil X3 1999  že to som si mal kupit račej feliciu, že sa ho už nezbavim a bude ma stat kopu prachov lebo nahradnych dielou je malo a su drahe.Bolo to dost blbe, ja som sa chcel pochvalit prvym autom človeku čo predava tu istu značku a on ma hnet zarmutilKupujes kazdy rok auto za mega a pak koupis ix35? To bude mozna pricina toho, ze si stezujes. Kdyz budes x let jist krevety a pak prejdes na leco, taky z toho nebudes nadsenej.milan74kb píše:Ja uz som na SK vyskusal 4 servisy a zatial bol vsade pristup taky, ze ...
Teraz chcem kupit - zimny set, priecniky, nosice lyzi, box a par somarin ... cca za 3.000 Eur
A fakt, neviem, komu dam zarobit ...Urcite nie tym 4-om
Zeby som skusil nejaky cesky servis / predaj ? Uvidime ...
úsměvnémnkk píše:Ak pán V. číta toto fórum, tak sa nečudujem, že má takéto sebavedomie.

...    "Je zajímavé sledovat, jak vedení českého zastoupení korejské značky poskytlo k propagaci našich vozů své autosalony. Je to vstřícný krok nejen vůči našim potenciálním zákazníkům, ale také symbolické gesto vůči 26 tisícům Škodovákům pracujícím ve výrobě, vývoji, prodeji a servisu, kteří stojí za úspěchem naší značky," uvedl Vítězslav Pelc, PR manažer prodeje Škody Auto.
 ...    "Je zajímavé sledovat, jak vedení českého zastoupení korejské značky poskytlo k propagaci našich vozů své autosalony. Je to vstřícný krok nejen vůči našim potenciálním zákazníkům, ale také symbolické gesto vůči 26 tisícům Škodovákům pracujícím ve výrobě, vývoji, prodeji a servisu, kteří stojí za úspěchem naší značky," uvedl Vítězslav Pelc, PR manažer prodeje Škody Auto.Hardcam píše:Kupujes kazdy rok auto za mega a pak koupis ix35? To bude mozna pricina toho, ze si stezujes. Kdyz budes x let jist krevety a pak prejdes na leco, taky z toho nebudes nadsenej.milan74kb píše:Ja uz som na SK vyskusal 4 servisy a zatial bol vsade pristup taky, ze ...
Teraz chcem kupit - zimny set, priecniky, nosice lyzi, box a par somarin ... cca za 3.000 Eur
A fakt, neviem, komu dam zarobit ...Urcite nie tym 4-om
Zeby som skusil nejaky cesky servis / predaj ? Uvidime ...
Ad. kola - proc to chces kupovat v Hyu, kdyz vse jde koupit kdekoliv jinde a pres net?
 ), aj tak potom ostava vacsinou po 3 - 4 rokoch v rodine, lebo je blbost to posuvat niekomu cudziemu ...
 ), aj tak potom ostava vacsinou po 3 - 4 rokoch v rodine, lebo je blbost to posuvat niekomu cudziemu ...Mě umnkk píše:Bratia cesi to maju vychytane. Auto davaju naozaj zdarma. Doteraz som sa vzdy dohodol.
Je to o ludoch. Ja som platil v Prahe za maly getz 1000kc na den. A este som im zaplatil za garancku 11000... Banda zlodejska... Co uz...
 zatím dávali náhradní i30 tak nějak automaticky a zadarmo samozřejmě. I u servisní prohlídky, nebylo se třeba upomínat. Tento přístup se mi líbí.
 zatím dávali náhradní i30 tak nějak automaticky a zadarmo samozřejmě. I u servisní prohlídky, nebylo se třeba upomínat. Tento přístup se mi líbí. to nerobí všade. Napr. na slovensku to nefunguje takto.
 to nerobí všade. Napr. na slovensku to nefunguje takto.   Je to škoda...
 Je to škoda... 
 ved hej, ale take vymozenosti ci uFISHkaa píše:ještě by mohli přihodit program KIA 777 Exclusive a budu spokojen
http://www.kia.com/cz/content/program-kia-777/
 alebo Kia mate iba Vy "kluci"
 alebo Kia mate iba Vy "kluci"  , my "chalani" - na nas prdia ...
, my "chalani" - na nas prdia ...Tak jsem po letech zase tady! To je překvápko, co?Hardcam píše:Jeste se vratim k tomuhle clanku:
http://ekonomika.idnes.cz/dopis-sefa-hy ... nomika_spi
Mimo to, ze ten dopis a cely to kolem je fakt dost uchylny, je treba se Hyundai v jednom zastat a to ty vybavy. Rozebereme si uvodni fotku.
Na ni vidime i30, i40, Rapida a Superba. Starou Fabku nepocitam.
Uz z fotky je videt, ze ty lzi o prevybavenych Hyundaich jsou nesmysl - i40 ma pouze 16ky kola, nema xenony, zatmavena skla. Prakticky se jedna o nejnizsi vybavu, ktera tu ani nezaznamenala prodejni uspechy. Vedle stojici Superb by tak teoreticky mel mit vybavou navrch popr. aspon stejne stoji.
Stejne je to s i30, uz samotna maska znaci, ze o zadnou nabusenou vybavu se rozhodne nejedna, vyssi maji chromovou. Toto bude nejprodavanejsi verze u nas, kterou ma i dost lidi na foru. Naproti tomu i ten, kdo se o Skodovky nezajima, musi vedet, ze Skodovka ani do strednich vybav nikdy nedava zatmavena zadni skla a elektrony, proto vetsina Skodovek jezdi na plechach bo to je takovej domaci kult. Takze Rapid urcite neni v nesrovnatelny vybave pripadne cene.
 . Čím dál agresivnější reklamní kampaně, klesající kvalita aut (já už v servisu skoro bydlím - blbejch 15 aut a já jsem v servisu každý týden, mnohdy i dvakrát s další závadou - to je k blití). Fluidic sculpture, který se mi nelíbí. Kdysi dávno jsem tu napsal, že jiný auto než
 . Čím dál agresivnější reklamní kampaně, klesající kvalita aut (já už v servisu skoro bydlím - blbejch 15 aut a já jsem v servisu každý týden, mnohdy i dvakrát s další závadou - to je k blití). Fluidic sculpture, který se mi nelíbí. Kdysi dávno jsem tu napsal, že jiný auto než  si nekoupím. Never say never. Rozhodně už
 si nekoupím. Never say never. Rozhodně už   není automatická volba, v tuto chvíli kdybych měl kupovat auto, tak je 4. v pořadí po Aurisu, Mazdě 3 a Nissanu Juke, který se strašně líbí mojí ženě (chápu, je to sice auto na prd, ale má charima).
 není automatická volba, v tuto chvíli kdybych měl kupovat auto, tak je 4. v pořadí po Aurisu, Mazdě 3 a Nissanu Juke, který se strašně líbí mojí ženě (chápu, je to sice auto na prd, ale má charima). nastoupil na všech fronátch (od PR až k samotným produktům), hluboce zklamán. Já osobně asi značku po 6 vlastních autech opustím a vyvinu maximální úsilí odvézt pryč i firmu a další lidi, kterým se o auta starám. Ach jo!
 nastoupil na všech fronátch (od PR až k samotným produktům), hluboce zklamán. Já osobně asi značku po 6 vlastních autech opustím a vyvinu maximální úsilí odvézt pryč i firmu a další lidi, kterým se o auta starám. Ach jo!| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |