Nemáte s tým niekto skúsenosti?
Moderátoři: miooo, Moderátoři
to je fakt hnus jak oni vydelavaj na kazde prkotine 170 e za prd hruza ale co clovek muze no na to oni sazejHGeza píše:Tak dnes som s tým bol zase v servise. Zistilo sa, že sa pokazil regulátor rýchlosti na ventilátoru. Ukázali mi fotku, je to nejaká malá dostička s odpormi a výkonovým tranzistorom. Nový stojí asi 170 €, a to sa mi zdá drahý. Neviete niekto kde by som ho mohol zohnať (aj použitý) za slušný peniaz?
zkusím se ti podívat. Nevíš náhodou originál číslo dílu?HGeza píše:Tak dnes som s tým bol zase v servise. Zistilo sa, že sa pokazil regulátor rýchlosti na ventilátoru. Ukázali mi fotku, je to nejaká malá dostička s odpormi a výkonovým tranzistorom. Nový stojí asi 170 €, a to sa mi zdá drahý. Neviete niekto kde by som ho mohol zohnať (aj použitý) za slušný peniaz?
Zajtra ráno sa zastavím v servise a opýtam sa...zdenek76 píše:zkusím se ti podívat. Nevíš náhodou originál číslo dílu?HGeza píše:Tak dnes som s tým bol zase v servise. Zistilo sa, že sa pokazil regulátor rýchlosti na ventilátoru. Ukázali mi fotku, je to nejaká malá dostička s odpormi a výkonovým tranzistorom. Nový stojí asi 170 €, a to sa mi zdá drahý. Neviete niekto kde by som ho mohol zohnať (aj použitý) za slušný peniaz?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |