Za každou radu budu moc vděčný.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
myhead píše:Tak si sám odpovím, už jsem zjistil jak to udělat.
Koupím si pilníkový drát, udělám malinkou dirku skrz lepidlo, protáhnu drát, a obřežu to kolem dokola a je to.
drzim palce....len s tym cistenim sa natrapis....mne chlapik co mi menil celne sklo vravel ze lepene sklo by sa uz nemalo demontovat ze lebo to nikdy nerobi dobrotu...nechcem ta od toho odhovarat ale hlavne opatrne aby sa ti z neho niekde neodstiepilomyhead píše:Když to odříznu jak jsem říkal, tak vše očistím od zbytků lepidla. A koupil jsem si speciální gumové lepidlo přímo na lepení autoskel které tuhne 24hod. no a nebál bych se toho že tam bude zatýkat.
myslim ze v nejakom solidnejsom zeleziarstve by si nemal mat problemmyhead píše:No tak scháním to lanko je to takovej pilník, no a pořád nicnevíte kde to sehnat?
Fulli píše:myslim ze v nejakom solidnejsom zeleziarstve by si nemal mat problemmyhead píše:No tak scháním to lanko je to takovej pilník, no a pořád nicnevíte kde to sehnat?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |