nebyl jsem tu pořádně skoro 4 týdny,nějaká dovolená,pak nemocenská a navíc se mi narodila vnučka , tak mé iniciativy byly směřovány více k rodině,momentálně ale misky vah zase začínají převažovat ten normální obyčejný život,tak se sem na fórum "vracím", no a ejhle po přečtení docela hóóódně diskusních příspěvků, a to né jen u "nás na
 i20" , ale i u jiných modelů
  i20" , ale i u jiných modelů  , jsem došel k takové vnitřní otázce , docela by mne zajímala Vaše odpověď, a možná nejsem sám , a teď to položím :
 , jsem došel k takové vnitřní otázce , docela by mne zajímala Vaše odpověď, a možná nejsem sám , a teď to položím :Čtete vůbec manuály (příručky) k naším
 , nebo volíte volbu-napíšu na hyundaiclub a někdo mi to zodpoví ?
  , nebo volíte volbu-napíšu na hyundaiclub a někdo mi to zodpoví ? Nemám nic proti tomu někomu poradit,pomoct a třeba i zkritizovat - když si o to prosí, ale některé dotazy a "zjištění" nových majitelů
 mne tak trochu zaskočily,a určitě nejsem sám.
   mne tak trochu zaskočily,a určitě nejsem sám.Proto pokládám tuto otázku, a zároveň nechávám i hlasovat jak to s tím návodem na použití je,a je to jen na Vás
děkuji a dotoho
 , nebo taky do mne
 , nebo taky do mne   

jsem rad, ze nekdo prisel po 5ti letech fungovani fora s tak zasadni otazkou, protoze vetsina nasich odpovedi tady supluje prave manual a ani me nikdy nenapadlo se na tohle zeptat...
 jsem rad, ze nekdo prisel po 5ti letech fungovani fora s tak zasadni otazkou, protoze vetsina nasich odpovedi tady supluje prave manual a ani me nikdy nenapadlo se na tohle zeptat...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)