Zneužiju trochu svých možností a na pár dní toto téma označím jako Globální aby si ho všimlo co nejvíc lidí, děkuju!!
Fotky ještě s kolama a bílou kapotou zde:
zvláštní znaky:
černá kapota s loupajícím se lakem
bílý levý přední blatník (špatně nastříkaný plnič)
díra v zadním nárazníku zalepená černou Powertape páskou
zvrchu matný spoiler
odředná zrcátka
v levém rohu odřený přední nárazník
jiným odstínem barvy nalakované levé dveře a přední pravý blatník
levé dveře mají promáčkliny
bez koroze a nemá střešní okýnko!!! To je u scoupe u nás hodně neobvyklé!!!
sportovní volant podobný tomuto:

Auto nemělo autorádio ani nic jiného co by stálo za zmínku, bylo na 14" plechových zimákách s poklicemi...
Odkaz na fotogalerii:
http://picasaweb.google.cz/YuriiGT/Scou ... 6557928146
Na autě byly tyhle kola s poklicema:

Budu vděčný za jakoukoli informaci vedoucí k vypátrání třeba jen části auta.
EDIT: Jeli jsme na policii jakmile jsem na to přišel takže mi po skupáči zbyl už jenom velkej techničák a policejní protokol.
Nechápu co si na tom autě kdo vezme, takže doufám, že se někde najde, jak řekl Zdeněk76 tohle rozumnej člověk nemohl ukrást.
Kontakt na mne: 737 339 494

budu optimista,tak Ti preju at se hyundaik najde,kdyz si snim davas takovou praci
 budu optimista,tak Ti preju at se hyundaik najde,kdyz si snim davas takovou praci  
   Měl sem s nim velký plány...
 Měl sem s nim velký plány...  GT tak to je spatne a skonci pod pilou
 GT tak to je spatne a skonci pod pilou  nechtel byt v tvoji kuzi,preju Ti jeste jednou at se najde a doufam,ze se najde,ja uz jsem fakt z lidi znechucenej,kradou mi sice jen porad znaky u aut,ale proti odcizeni celeho auta to je prkotina...
   nechtel byt v tvoji kuzi,preju Ti jeste jednou at se najde a doufam,ze se najde,ja uz jsem fakt z lidi znechucenej,kradou mi sice jen porad znaky u aut,ale proti odcizeni celeho auta to je prkotina...

. Každopádně ti přeju hodně štěstí k nalezení. S-coupe jsem na svých cestách ještě neviděl, takže kdybych ho náhodou potkal, tak ho určitě nepřehlídnu a budu konat
 . Každopádně ti přeju hodně štěstí k nalezení. S-coupe jsem na svých cestách ještě neviděl, takže kdybych ho náhodou potkal, tak ho určitě nepřehlídnu a budu konat