Chybu vymazal, ale po pár km mi znova začala blikať a auto strácalo na výkone, keď prestala tak išlo dobre
 Chybu vymazal, ale po pár km mi znova začala blikať a auto strácalo na výkone, keď prestala tak išlo dobre 
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Solvolan píše:Mal niekto problém že mu svietila kontrolka poruchy na:hyu: I20? Mne začala blikať potom začala svietiť, bol som v servise napojil to na tester. Povedal že chyba môže byť v palive. Mam minúť 95 oktánový benzín a natankovať 98 oktánový benzín.Chybu vymazal, ale po pár km mi znova začala blikať a auto strácalo na výkone, keď prestala tak išlo dobre

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 ja mel jinak podobny projev i u Getze kdyz odesla jedna civka. Ale tohle u noveho auta, kde clovek predpoklada ze bude vse OK bez problemu- to je krute
 ja mel jinak podobny projev i u Getze kdyz odesla jedna civka. Ale tohle u noveho auta, kde clovek predpoklada ze bude vse OK bez problemu- to je krute 
 Po odchode z autoservisu kontrolka blikala. Na druhý deň kontrolka vôbec nezablikala ani nezasvietila prešiel som cca 50km nič. V pondelok som šiel do servisu a ani raz nezasvietila, ale prišiel ten prípravok ta nalial do nádrže preventívne a napojil auto na tester a o poruche ani chýru ani slychu. Auto ide bez problémov.
 Po odchode z autoservisu kontrolka blikala. Na druhý deň kontrolka vôbec nezablikala ani nezasvietila prešiel som cca 50km nič. V pondelok som šiel do servisu a ani raz nezasvietila, ale prišiel ten prípravok ta nalial do nádrže preventívne a napojil auto na tester a o poruche ani chýru ani slychu. Auto ide bez problémov.  

,jestliže, tak nám prozraď jaký typ
 ,jestliže, tak nám prozraď jaký typ ) a raz som natankoval inde ako zvyčajne (vždy som bral na bývalom ESSE vo Vrútkach), keď som bol na služobke v Blave, som sa vracal cez Nitru, a tam som natankoval na Slovnaftke. Od tej doby mi tiež svietila kontrolka chyby. Po telefonáte so servisom mi poradili podobne - vyjazdiť benál "do dna" a nabrať tam ako zvyčajne. Samozrejme to pomohlo.
 ) a raz som natankoval inde ako zvyčajne (vždy som bral na bývalom ESSE vo Vrútkach), keď som bol na služobke v Blave, som sa vracal cez Nitru, a tam som natankoval na Slovnaftke. Od tej doby mi tiež svietila kontrolka chyby. Po telefonáte so servisom mi poradili podobne - vyjazdiť benál "do dna" a nabrať tam ako zvyčajne. Samozrejme to pomohlo.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |