Moderátoři: miooo, Moderátoři
třebas mě pomuže stopro právě to tu hledám jak na to ,par rozvodu jsme už vyměnil jen na santu jsme si zatim netroufl mám něco kolem 105tis km (nevím zda to majitel předtim měnil bylo to na servisu v 90tis )a taky jsme si vzal z autokelly sadu skf za 2800 s daní supr cena i když ted mají ještě podstatně levnější sadu , takže si ed budu lamat hlavu zda to udělam sám doma nebo to někomu dám a budu o ticku chudšíSantík píše:Dem. Zpětná montáž už je jednoduchá. Omluvte ten začátek, nějak se mi to špatně seřadilo, je to obráceněSnad tento návod někomu pomůže i když není moc profesionální. Mějte se
jj cena je komplet sada ,, jiank dík ,,sice pořad kolem toho chodím a říkám si mám či nemámSantík píše:Teda cena dobrá, jen jestli je to cena i se všema kladkama, hlavně ta napínací je důležitá, já jsem měl sadu SKF za 4400,- . Výměna jednoduchá a vodní pumpu jsem neměnil, je původní a mám zkušenost že většinou vydrží déle jak náhrada která se tam dá. Já mám momentálně 275 000km a neteče, na ložisku při výměně rozvodů ani necvakla tak proč měnit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |